- 21 Ocak 2024
- 146
- 16
- 18
- Konu Sahibi portakalcicegi2
Merhaba arkadaşlar yumurta kalitesi düşük olup arttırmak için ne yapabilirim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdaki konuları taratıp okuyabilirsin. 1.5 ay gibi birşeyler bende demedim ama beklediğim sonuç olmadı. Bazen ne yapsan takdiri ilahi.Merhaba arkadaşlar yumurta kalitesi düşük olup arttırmak için ne yapabilirim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Siz ne denedinizBurdaki konuları taratıp okuyabilirsin. 1.5 ay gibi birşeyler bende demedim ama beklediğim sonuç olmadı. Bazen ne yapsan takdiri ilahi.
Valla ben yumurta toplama surecine baslamadan 10-15 gün önce elenatal1 kullanmaya başladım. 5 yumurtam donduruldu. İkisinin 4aa kalite diğerlerini bilmiyorum. Tavuktan da uzak durmaya çalıştım onun yerine balık tercih ettim. Bilmiyorum faydası oldu mu.Merhaba arkadaşlar yumurta kalitesi düşük olup arttırmak için ne yapabilirim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Nerede tedavi gördünüz acaba bende doktor arayışındayımValla ben yumurta toplama surecine baslamadan 10-15 gün önce elenatal1 kullanmaya başladım. 5 yumurtam donduruldu. İkisinin 4aa kalite diğerlerini bilmiyorum. Tavuktan da uzak durmaya çalıştım onun yerine balık tercih ettim. Bilmiyorum faydası oldu mu.
Ben Eskişehirdeyim :)Nerede tedavi gördünüz acaba bende doktor arayışındayım
Hiç alakası yok. 2. Opu için neler kullandım liste olur yazsam yaklaşık 2 ay. Ama 1.den daha farklı orta kalite oldu. Bazı drlar takviye vermiyor alakası yok diyor bencede yaşayarak gördüm.Valla ben yumurta toplama surecine baslamadan 10-15 gün önce elenatal1 kullanmaya başladım. 5 yumurtam donduruldu. İkisinin 4aa kalite diğerlerini bilmiyorum. Tavuktan da uzak durmaya çalıştım onun yerine balık tercih ettim. Bilmiyorum faydası oldu mu.
Kompleks vitamin proxyfemin(inositol den tut her türlü Antioksidan içeriyor mg ları yüksek)Siz ne denediniz
Bir tıkta olsa değişim var dediniz ama. Bir de her bünyede farklı işte. Kimisine hastalanınca nane limon, ıhlamur vs iyi gelir bana mesela gram işlemiyor bilemezsin denemek lazım işte :)Hiç alakası yok. 2. Opu için neler kullandım liste olur yazsam yaklaşık 2 ay. Ama 1.den daha farklı orta kalite oldu. Bazı drlar takviye vermiyor alakası yok diyor bencede yaşayarak gördüm.
Bir tık düşüş oldu evet :) kesin bunlar iyi geldi gelecek diye birşey yok. Üstelik uzun vadede geçmişte de takviyeler felan kullanmıştım. Ne sigara alkol ve zararlı şeyler kullanıp sağlıksız beslenenlerin oluyor bu iş Allah ın takdiri. 10 döllenme 10 kaliteli AA bb hepsi, picoslu okuyorum burda. :) yine de tabi herşeyi yaptım demek için deneyin sağlıklı beslenin sağlığınız için en başta. Ama illa bundandır kalite vs demiyorum artık ben. Test ettim tecrübe ettim :/Bir tıkta olsa değişim var dediniz ama. Bir de her bünyede farklı işte. Kimisine hastalanınca nane limon, ıhlamur vs iyi gelir bana mesela gram işlemiyor bilemezsin denemek lazım işte :)
Öyle zaten her şey Allah in elinde ol derse olur. Bizde çabalıyoruz işte elimizden geldiğince. Çare onda mi bunda mi diye deniyoruz. Allah bizim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallahBir tık düşüş oldu evet :) kesin bunlar iyi geldi gelecek diye birşey yok. Üstelik uzun vadede geçmişte de takviyeler felan kullanmıştım. Ne sigara alkol ve zararlı şeyler kullanıp sağlıksız beslenenlerin oluyor bu iş Allah ın takdiri. 10 döllenme 10 kaliteli AA bb hepsi, picoslu okuyorum burda. :) yine de tabi herşeyi yaptım demek için deneyin sağlıklı beslenin sağlığınız için en başta. Ama illa bundandır kalite vs demiyorum artık ben. Test ettim tecrübe ettim :/
Bilinçsiz ilk yıllar Teatrio kullandım Antioksidan içeriği az ama. Proxyfemin gibi geniş içerik çok mg varken Teatrio ya para verilmez.Arkadaşlar doktor bana teatrio kapsul önerdi. Eczacı da Bıosteron dheayi da birlikte kullanabilirsin dedi ikisini kullanan var mı yada bunları ayrı ayrı faydası oldumu