- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
aldınız mı bu takviyeyi bende şimdid takviye araştıroyoumBende venatura inositolu almayi dusunuyorum bakalm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldınız mı bu takviyeyi bende şimdid takviye araştıroyoumBende venatura inositolu almayi dusunuyorum bakalm![]()
evet aldım. Kullanmaya başladım 5 gün falan oldualdınız mı bu takviyeyi bende şimdid takviye araştıroyoum
Sizde genel bri sorun varmıydı peki pco falan. Bende aldım ama yumurta kalitesi için aldım sadece henüz gelmedi ürünüm.evet aldım. Kullanmaya başladım 5 gün falan oldu![]()
Evet pcos var bende ve 3 defa düşük yaptim. 1 deda histeroskopi oldum. Histeroskopimi yapan doktor hem doçent di hemde tüp bebek uzmaniydi. Bana inofolic combiyi yazdi ama cok pahali geldi. Icerigindeki inositol cok etkili. Bende ayni inositol icerigindeki farkli bir ilac baktim ve aldim .Sizde genel bri sorun varmıydı peki pco falan. Bende aldım ama yumurta kalitesi için aldım sadece henüz gelmedi ürünüm.
İnşallah şifasını bulursun kuzum. Ben de pcos yok ama yumurta gelişimi için vitamin takviye olarak aldım. Daha başlamadım kullanamaya bakallım. Yanın dada omega 3Evet pcos var bende ve 3 defa düşük yaptim. 1 deda histeroskopi oldum. Histeroskopimi yapan doktor hem doçent di hemde tüp bebek uzmaniydi. Bana inofolic combiyi yazdi ama cok pahali geldi. Icerigindeki inositol cok etkili. Bende ayni inositol icerigindeki farkli bir ilac baktim ve aldim .
Allah razi olsun . Sende sifani bulursun insallah. Ama inositol bitek pkos icin degil yani beynin verdigi emirlerin devamliligini saglayan bir vitamin. Özellikle panik atagi veya kaygı endişe tasiyan insanlar icinde cok iyi geliyormus hatta binevi yan etkisi olmayan antidepresan gibi. Yumurta kalitesi icinde bal çörekotu tarcini duymustum sanirim.İnşallah şifasını bulursun kuzum. Ben de pcos yok ama yumurta gelişimi için vitamin takviye olarak aldım. Daha başlamadım kullanamaya bakallım. Yanın dada omega 3
evet onu bende okudum bir nevi antidepresan gibi bir etkiside varmış. Omega 3 de kullanıyorum. E folikasit içinde QenzimQ10 var daha ne yaptın bu kulAllah razi olsun . Sende sifani bulursun insallah. Ama inositol bitek pkos icin degil yani beynin verdigi emirlerin devamliligini saglayan bir vitamin. Özellikle panik atagi veya kaygı endişe tasiyan insanlar icinde cok iyi geliyormus hatta binevi yan etkisi olmayan antidepresan gibi. Yumurta kalitesi icinde bal çörekotu tarcini duymustum sanirim.
evet onu bende okudum bir nevi antidepresan gibi bir etkiside varmış. Omega 3 de kullanıyorum. E folikasit içinde QenzimQ10 var daha ne yaptın bu kulçörekotu tarçın değil de balla karıştııp yiyin diyorlar canım
pahalı canım oPromotil woman var içeriği çok iyi bence bi araştırma derim