Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimTabıkı hemenananas günlük 2 dilim kabak çekirdeği kaju somon balıgı taze sıkılmış portakal suyu hat hafta mutlak 2 kez beyaz et yada kırmızı et her gün haşlanmış yumurta ve bol su günlük 45 dk yürüyüş genelde sabahları yada akşam yemekten sonra
bunlarla yumurta gelısıyor kalıtelı oluyor arkadaşım ve ben denedık ılk deneme kızıma hamıle kaldım tüp bebek ile
darısı ısteyenlere
Hayırlı olsun her ikinizede, gözünüz aydın:)Tabıkı hemenananas günlük 2 dilim kabak çekirdeği kaju somon balıgı taze sıkılmış portakal suyu hat hafta mutlak 2 kez beyaz et yada kırmızı et her gün haşlanmış yumurta ve bol su günlük 45 dk yürüyüş genelde sabahları yada akşam yemekten sonra
bunlarla yumurta gelısıyor kalıtelı oluyor arkadaşım ve ben denedık ılk deneme kızıma hamıle kaldım tüp bebek ile
darısı ısteyenlere
Tesekkurler darısı sızın basınıza ınslalah arı sütü denemedım canım ınan değerler de hatırlanıyorum ben 2019 da hamıle kalmıştıHayırlı olsun her ikinizede, gözünüz aydın:)
Amh, fsh kaçtı? Kaç folikül görünüyordu?
Benim kötü değerlerim maalesef.
Arı sütünü de tavsiye ediyorlar, denediniz mi?
Kaç folikül vardı hatırlıyor musunuz?Tesekkurler darısı sızın basınıza ınslalah arı sütü denemedım canım ınan değerler de hatırlanıyorum ben 2019 da hamıle kalmıştı
HayırKaç folikül vardı hatırlıyor musunuz?
Ben doktorumun tavsiyesiyle prowomen diye bir takviye kullandım suyun içine karıştırılıp içiliyor bir kutu bitiminde hamile kaldım Öncesinde çatlatma iğnesi klomen falanda kullanmıştım fakat bunun etkisini direk gördüm tabi ki ekstradan yeme içmeye dikkat edip her gün yürümeye çalıştımMerhabalar
Yumurta kalitesi kötü olduğu durumlarda ya da üremeyi desteklemek için beslenme,yaşam tarzı, spor önerisinde bulunabilir misiniz??
Sağ olun.Hayırkağıtlarım duruyor ama bakar yardımcı olurum canım
Merhaba inofolic işe yaradımı acaba sizde? Bende de pco var ilaçsız adet olamıyorum yumurtlarım için doktor önerdi banada acaba sadece bununla birlikte yumurta gelişimi olur mu?Ben pkosluyum doktor bana inofolic combiyi yazdı. Icindeki inositol onemli diye bliyorum.
Ben henuz kullanmadim. Yeni baslicam. Inofolic combi biraz pahali. Onun yerine inositolu ayrica almayi dusunuyorum. (Inofolic combi icinde inositol var )Merhaba inofolic işe yaradımı acaba sizde? Bende de pco var ilaçsız adet olamıyorum yumurtlarım için doktor önerdi banada acaba sadece bununla birlikte yumurta gelişimi olur mu?
Aynen canım gynosıtol aldım 60 lı 155 tl ye ınosıtol var ondada içerik aynı daha hesaplı diğeri 20 tanesi 10 günde bitiyor başladım kullanmaya bende bakalım inşallah etkili olur.Ben henuz kullanmadim. Yeni baslicam. Inofolic combi biraz pahali. Onun yerine inositolu ayrica almayi dusunuyorum. (Inofolic combi icinde inositol var )
Bende venatura inositolu almayi dusunuyorum bakalmAynen canım gynosıtol aldım 60 lı 155 tl ye ınosıtol var ondada içerik aynı daha hesaplı diğeri 20 tanesi 10 günde bitiyor başladım kullanmaya bende bakalım inşallah etkili olur.
Bende inofolic kullandım ayda iki kutu bitirdim sabah akşam aldım sadece bir ay kullandıktan sonra hamile kaldımMerhaba inofolic işe yaradımı acaba sizde? Bende de pco var ilaçsız adet olamıyorum yumurtlarım için doktor önerdi banada acaba sadece bununla birlikte yumurta gelişimi olur mu?
Folik asiti ne kadar kullanmamız gerekiyor acaba?Omega üç ve folik asit kullanabilirsiniz hamile kalmaya da yardımcı olur diyorlar
Benim bir arkadaşım hamile kalmayı planladığı aydan üç ay önce folik Asst ve omega üç kullanmaya başlamıştı folik asit günde tek sefer omega üç sabah akşam ikiFolik asiti ne kadar kullanmamız gerekiyor acaba?