• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta kalitesi arttırmak için

Nrglhsyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
219
65
48
33
Merhabalar
Yumurta kalitesi kötü olduğu durumlarda ya da üremeyi desteklemek için beslenme,yaşam tarzı, spor önerisinde bulunabilir misiniz??

Tabıkı hemen😌ananas günlük 2 dilim kabak çekirdeği kaju somon balıgı taze sıkılmış portakal suyu hat hafta mutlak 2 kez beyaz et yada kırmızı et her gün haşlanmış yumurta ve bol su günlük 45 dk yürüyüş genelde sabahları yada akşam yemekten sonra 😊bunlarla yumurta gelısıyor kalıtelı oluyor arkadaşım ve ben denedık ılk deneme kızıma hamıle kaldım tüp bebek ile🥰darısı ısteyenlere

Tabıkı hemen😌ananas günlük 2 dilim kabak çekirdeği kaju somon balıgı taze sıkılmış portakal suyu hat hafta mutlak 2 kez beyaz et yada kırmızı et her gün haşlanmış yumurta ve bol su günlük 45 dk yürüyüş genelde sabahları yada akşam yemekten sonra 😊bunlarla yumurta gelısıyor kalıtelı oluyor arkadaşım ve ben denedık ılk deneme kızıma hamıle kaldım tüp bebek ile🥰darısı ısteyenlere
Teşekkür ederim 😊

Hayırlı olsun her ikinizede, gözünüz aydın:)

Amh, fsh kaçtı? Kaç folikül görünüyordu?
Benim kötü değerlerim maalesef.
Arı sütünü de tavsiye ediyorlar, denediniz mi?

Hayırlı olsun her ikinizede, gözünüz aydın:)

Amh, fsh kaçtı? Kaç folikül görünüyordu?
Benim kötü değerlerim maalesef.
Arı sütünü de tavsiye ediyorlar, denediniz mi?
Tesekkurler darısı sızın basınıza ınslalah arı sütü denemedım canım ınan değerler de hatırlanıyorum ben 2019 da hamıle kalmıştı

Merhabalar
Yumurta kalitesi kötü olduğu durumlarda ya da üremeyi desteklemek için beslenme,yaşam tarzı, spor önerisinde bulunabilir misiniz??
Ben doktorumun tavsiyesiyle prowomen diye bir takviye kullandım suyun içine karıştırılıp içiliyor bir kutu bitiminde hamile kaldım Öncesinde çatlatma iğnesi klomen falanda kullanmıştım fakat bunun etkisini direk gördüm tabi ki ekstradan yeme içmeye dikkat edip her gün yürümeye çalıştım

Ben pkosluyum doktor bana inofolic combiyi yazdı. Icindeki inositol onemli diye bliyorum.
Merhaba inofolic işe yaradımı acaba sizde? Bende de pco var ilaçsız adet olamıyorum yumurtlarım için doktor önerdi banada acaba sadece bununla birlikte yumurta gelişimi olur mu?

Merhaba inofolic işe yaradımı acaba sizde? Bende de pco var ilaçsız adet olamıyorum yumurtlarım için doktor önerdi banada acaba sadece bununla birlikte yumurta gelişimi olur mu?
Ben henuz kullanmadim. Yeni baslicam. Inofolic combi biraz pahali. Onun yerine inositolu ayrica almayi dusunuyorum. (Inofolic combi icinde inositol var )

Ben tup bebek tedavisine hazirlanirken sunlari kullanmistim:
Omepa q10
Arı sütü ac karnina sabah (karisim olanlardan degil, direkt ari sütü)
Avokado kahvaltida
2 yumurta
Kabak Cekirdegi
D vitamini
Selenyum
Folik asit (inofolic combi)
Bol su
Bunlar her gun muhakkak tukkettiklerimdi. Her biri ayri guzel, hepsi süper besin 🍓🍓🍓Tabiiki her gun ogunler degisiyor ama protein agirlikli beslenmeye ozen gosterdim. Tavuk eti onermem cunku cok fazla ilacli hayvanlar, eger organik köy tavugu bulabiliyorsaniz o baska ☺️ bana su an gebelikte yasakladi doktorum market tavuklarini.

Bunlara ayriyetten aslinda cok guzel icerikli takviye edicilet var, impryl, prowomen gibi... Ama Omepa q10e de bakin derim, o da harika bi takviye 👍

Ben henuz kullanmadim. Yeni baslicam. Inofolic combi biraz pahali. Onun yerine inositolu ayrica almayi dusunuyorum. (Inofolic combi icinde inositol var )
Aynen canım gynosıtol aldım 60 lı 155 tl ye ınosıtol var ondada içerik aynı daha hesaplı diğeri 20 tanesi 10 günde bitiyor başladım kullanmaya bende bakalım inşallah etkili olur.

Bende inofolic kullandım ayda iki kutu bitirdim sabah akşam aldım sadece bir ay kullandıktan sonra hamile kaldım

Back
X