• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta geliştiren iğne ile hamile kalan pcos hastasıyım araniyooorr :)

Mojo44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2017
1.536
1.202
133
Kızlar ben pcos hastasıyım üç kere klomen kullandım fayda etmedi doktorum gelecek ay iğne ile yumurtalarimi büyütmeye çalışacak aranızda benim gibi olup iğne ile hamile kalan var mı?

ben kullandım ikiz oldu 24 haftalıkken erken doğdular yaşamadı şimdi yine tedavideyim yani iğne geliştiriyo

iğneler biraz pahalı 330 mu ne ama bana gelişinden verdi ayrıca iki kutu kullandım birde çatlatma iğnesi oluyor

Bende 3 kere klomen denedim olmadi simdi igne ile gelistiriyoruz asilama yapicaz raporum cikmadi 3.kutudayim 900 lirayi geçti

ayrıca bu ialcları kullanırken yolunda gitmeyen şeylerde oluyo mesela benim yumurta erken çatladı o ay boşa gitti ilaçlarım emegim birde fazla yumurta gelişebiliyor örn üç tane o zamanda üçüz olmasın diye tedavi iptal edip ilşki yasayı koyuyor dr

ayrıca bu ialcları kullanırken yolunda gitmeyen şeylerde oluyo mesela benim yumurta erken çatladı o ay boşa gitti ilaçlarım emegim birde fazla yumurta gelişebiliyor örn üç tane o zamanda üçüz olmasın diye tedavi iptal edip ilşki yasayı koyuyor dr

Ben de klomene yanıt vermedim üç defa inşallah iğneler fayda eder artık parasından değilim çünkü ilaç faydalı olmayınca biraz modum düştü açıkçası.. sen bir defa hamile kalabilmissin şansın yüksek inşallah yine hamile kalirsin

Ignenin buyutmedigi yumurta yok eger dozu dusuk gelirse dr artiriyo yani buyuyene kadar doz aetililiyo mesela 4 gun 50mg bakti buyumuyo 75 mg 100 mg oyle gidio buyutene kadar

Back