• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurta gelişmemesi yaşayan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dilandilan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
836
1.759
63
30
kızlar merhaba bir süredir yoktum... geçen hafta doktorum klomen başlamıştı kullandım pazar bitti bugün kontrole gittim çok fazla sayıda yumurtam vardı fakat hiçbiri istenen büyüklüğe gelmemiş. Doktorum bu ilacın 40 gün etkisi sürer cumartesi tekrar gel bakalım dedi. Anlamıyorum neden büyümez ki yumurta? Bu durumu yaşayan var mı yumurtası gelişmeyen... hayır yani küçük küçük bir sürü olacağına bir tane olsun büyük Olsun dimi ama :)
Sevgiler 🥰

Bu durumu yaşayan ve daha sonra hamile kalan arkadaşların motive etmesine ihtiyacım var❤️

Bu aşılabilir bir durum mu moralimi bozmak istemiyorum ama aklımın bir köşesinde kötü senaryolar kuruyorum istemeden

Sanırım kimse yaşamamış böyle bi durum. Ya da böyle olup hamile kalan mı yok demeliyim 😓

Canım Benim de yumurtam yeteri kadar büyümüyordu 4 defa klomen kullandım sadece bir defa 18mm oldu çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalamadım artık bıktığım için doktora gitmedim ve aktardan arı sütü bal polen aldım veeeee iki tane Yumurtam büyümüştü 24mm ve 19mm ve çatlamak üzere demişti ayrıca o ay çok fazla akıntım da olmuştu böyle su gibi afedersiniz ama altımı mı ıslattım acaba diye düşünürdüm doktor yumurta büyüdüğü için demişti tabi yine hamile kalamadım da kısmet 🤷🏻‍♀️ Ama tavsiye ederim bi dene denerim canım ☺️

Canım skıntı yapma bidahaki ay bska ilac verir gelişir yumurtalar.saglikli beslen yumurta büyütücü seyler tüket. Arastir
Canım Benim de yumurtam yeteri kadar büyümüyordu 4 defa klomen kullandım sadece bir defa 18mm oldu çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalamadım artık bıktığım için doktora gitmedim ve aktardan arı sütü bal polen aldım veeeee iki tane Yumurtam büyümüştü 24mm ve 19mm ve çatlamak üzere demişti ayrıca o ay çok fazla akıntım da olmuştu böyle su gibi afedersiniz ama altımı mı ıslattım acaba diye düşünürdüm doktor yumurta büyüdüğü için demişti tabi yine hamile kalamadım da kısmet 🤷🏻‍♀️ Ama tavsiye ederim bi dene denerim canım ☺
Tavsiyelerinizi uygulayacağım teşekkür ederim umarım her şey yolunda gider 🥰

Canım adetlerin ne kadar sürede oluyor? Yumurtlama akıntısı ağrısı hissediyor musun? Bende şüpheleniyorum az çalıştığından

Canım adetlerin ne kadar sürede oluyor? Yumurtlama akıntısı ağrısı hissediyor musun? Bende şüpheleniyorum az çalıştığından
Benim adetlerim düzenlidir çok nadir birkaç gün gecikir. Normalde hissederim hep döngünün ortasında yumurtlama artısını bu ay olmadı o mesela. Acaba erken mi baktırdım diye düşünüyorum belki cumartesi durum değişir... sen de şüpheleniyorsan baktır bence ben hiç böyle bir sorunla karşılaşacağımı düşünmemiştim 🤨

Benim adetlerim düzenlidir çok nadir birkaç gün gecikir. Normalde hissederim hep döngünün ortasında yumurtlama artısını bu ay olmadı o mesela. Acaba erken mi baktırdım diye düşünüyorum belki cumartesi durum değişir... sen de şüpheleniyorsan baktır bence ben hiç böyle bir sorunla karşılaşacağımı düşünmemiştim 🤨
Haklısın baktırmaya niyetlendim vazgeçtim bu ay bende akıntı olmuyor göğüsde hassaslaşmıyor ee nerden anlayacağım? Adetimde düzensiz 🤦‍♀️

kızlar merhaba bir süredir yoktum... geçen hafta doktorum klomen başlamıştı kullandım pazar bitti bugün kontrole gittim çok fazla sayıda yumurtam vardı fakat hiçbiri istenen büyüklüğe gelmemiş. Doktorum bu ilacın 40 gün etkisi sürer cumartesi tekrar gel bakalım dedi. Anlamıyorum neden büyümez ki yumurta? Bu durumu yaşayan var mı yumurtası gelişmeyen... hayır yani küçük küçük bir sürü olacağına bir tane olsun büyük Olsun dimi ama :)
Sevgiler 🥰
Klomrnle benım bıranda asırı buyumustu cnm o ayları pas gectım benım kendım normal olarak yumurtam gec buyuyor dun 15.gunde 12mmdı yumurta haşa beklıyorum büyüsün dıye

Kızlar selam bugün tekrar muayene oldum sol yumurtalığımdaki bir yumurta gelişmeye başlamış 14.8 mm olmuş pazartesi tekrar gel bakalım dedi 17 mm olması lazım en az dedi bakalım inşallah olur dua edin benim için olur mu :)

Kızlar selam bugün tekrar muayene oldum sol yumurtalığımdaki bir yumurta gelişmeye başlamış 14.8 mm olmuş pazartesi tekrar gel bakalım dedi 17 mm olması lazım en az dedi bakalım inşallah olur dua edin benim için olur mu :)
Kacıncı gunun benım 17.gundu bugun 12,5mm yumurta vardı buyume yok hala

Back