Yumurta Gelişim sorunu :(

LeylaKaya

Hayaller dualara emanet...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.405
Puanlar
133
Merhaba kızlar yumurta takibi yaptırmaya başladım normalde 33 34 günde bir adet oluyorum. Geçen ay olamadım doktor tarlusal verdi öyle oldum be 13. Gün yumurta boyutuna baktık sağdaki 0.9 soldaki 12 sesi yanılmıyorsam .. ya şimdi kafam karıştı telefonumdaki yumurtlama takip listemde daha gün var görünüyor şimdi bu gelişir mi anlamadım başına gelen var mı

Ya lütfen cevap veriiiin

12 küçük değil canım catlamadiysa gelişebilir 14 filan olunca olgun oluyo sanırım ama tabi çatlaması da lazım

12 küçük değil canım catlamadiysa gelişebilir 14 filan olunca olgun oluyo sanırım ama tabi çatlaması da lazım
Allah razı olsun vallahi canım cevap verdiğin için.. ya doktor bana gelişir melişit demedi Yok boşuna uğraşıymışım bu ay falan moralimi bozdu

Allah razı olsun vallahi canım cevap verdiğin için.. ya doktor bana gelişir melişit demedi Yok boşuna uğraşıymışım bu ay falan moralimi bozdu
13 olsa bile hamile kalabilirsin canım bende pkoluyum tedaviyle cocuk sahibi oldum ordan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…