Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar evli değilim. Yaşında 40 olacak. Yumurta dondurma işlemi ve donasyonu için ülkemizde yasal mı. Maliyet gibi bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Merhabalar ben de evli değilim fakat yumurta dondurdum hem de yakın bir tarihte 5 ay kadar önce. Yumurta dondurmak belli şartlar dahilinde ülkemizde yasal fakat donasyon yasal değil. özelden diğer sorularınızı da cevaplayabilirim.
merhaba ben de yumurtalarımı dondurmak istiyorum. size bazı sorularım olacak vaktinizi alıyorum ama.evli değilim. işlemler yorucu mu? nerede yaptırdınız ve ne kadar ücrete mal oldu toplamda ?
Merhabalar ben de evli değilim fakat yumurta dondurdum hem de yakın bir tarihte 5 ay kadar önce. Yumurta dondurmak belli şartlar dahilinde ülkemizde yasal fakat donasyon yasal değil. özelden diğer sorularınızı da cevaplayabilirim.
Arkadaşlar yumurta donasyonu türkiyede yasak fakat kendi yumurtalarınızı dondurabilirsiniz ve bunu her merkez yapıyor size nacizane tavsiyem iyi bi merkezle görüşün yumurtalarınızı kaliteli bi şekilde donduracak merkezlerle anlaşın inşallah rabbim bu güzel duyguyu hepimize tattırır sevgiyle kalın