Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Donor sectinizmi? Ben de British IVF dusunuyorumHaziran 25 de Kıbrıs British de yumurta donasyonu tedavisine basliyorum ancak
Buralarda neden acaba British i hiç bulamadım olumlu sonuçlar alanlar varsa ya da deneyimi yazarsanız çok sevinirim
Merhaba bende hit düşünüyorum fiyat ne kadar acabaUmarım olumlu olur bende 29unda hit te olacağım
Tahlillerimi yaptırdım yarın döner dosyasında özellikleri seçeceğiz inşallahDonor sectinizmi? Ben de British IVF dusunuyorum
Peki bu donörler neye göre seçiliyor ve birden fazla kişiye bağışçı oluyorlar mı bunu çok merak ediyorumTahlillerimi yaptırdım yarın döner dosyasında özellikleri seçeceğiz inşallah
Merhaba. Bende hiçte oldum transfer sonrasi 8.günum bugün. Hiç belirtim yok. Sizin var mı belirtiniz?Umarım olumlu olur bende 29unda hit te olacağım
Bana iki embriyo transferi yapıldı.Kızlar inşallah güzel haberlerinizi alırız kaç embriyo transferi yapıldı
Test yaptın mı peki ay Rabbim inşallah kolaylıkla ve hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah hepimize ben de çok istiyorum çok heyecanlıyım da ama tek embriyo mu koyulsa tek mi karar veremedimBana iki embriyo transferi yapıldı.
Sonucunuzz güzeldir inşallahBende 2 tane yaptirdim