Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle çok geçmiş olsun. donasyonla ilgili bir sürü sayfa var onları incelerseniz hemen hemen tüm kliniklerle ilgili yorum var. ben bir tek vita alterayı biliyorum. 2. denememde hamile kaldım. iyi bir klinik ama dediğim gibi hepsini incelemenizde ve hatta görüşmenizde fayda var.Merhaba düşük amh a sahibim. Bir kere tüp bebek ile bir kere doğal yol ile hamile kaldım ancak bebeklerimin kalbi 7. Haftada durdu. Doktorlar yumurta kalitesizliğinden olabilir dediler. Yumurta donasyonu yaptırmak istiyorum. Kıbrıs merkezler hakkında bilgisi olan var mı
Bencede tüm sayfaları inceletin.bende araştırıyorum öyle yaptım, 3-4 haftadır okuyorum. Memnuniyet durumlarına göre kliniklerle iletişime geçtim.hem tahlillerimi yaptırıyorum hem aklıma takılanları soruyorum. Aklıma yatan 2 yer var. Görüşmeye gideceğim.Merhaba düşük amh a sahibim. Bir kere tüp bebek ile bir kere doğal yol ile hamile kaldım ancak bebeklerimin kalbi 7. Haftada durdu. Doktorlar yumurta kalitesizliğinden olabilir dediler. Yumurta donasyonu yaptırmak istiyorum. Kıbrıs merkezler hakkında bilgisi olan var mı
Merhaba. Ben de birkaç yerle görüştüm ama karar veremedim henüz. Hangileri en çok aklınıza yatan paylaşabilir misiniz?Bencede tüm sayfaları inceletin.bende araştırıyorum öyle yaptım, 3-4 haftadır okuyorum. Memnuniyet durumlarına göre kliniklerle iletişime geçtim.hem tahlillerimi yaptırıyorum hem aklıma takılanları soruyorum. Aklıma yatan 2 yer var. Görüşmeye gideceğim.
Merhaba. Ben de birkaç yerle görüştüm ama karar veremedim henüz. Hangileri en çok aklınıza yatan paylaşabilir mis
Sosyal medya üzerinden bir çok klinikle iletişime geçtim. Tanıdık ve vesile olacak kişiler araştırdım. British te başarı yakalayan bir hanımla tanıştım. Başarı yakalayan kliniğe övgüler yağdırıyor tabi. Ama açıkçası ilgi ve alakaları çok başarılı idi her soruma cevap verdiler. Görüşülebilir bir klinik bence. anakarada bir arkadaşımın vesilesi ile Kıbrıslı bir dr ile görüştüm. O bana ıvf cyprus önerdi. Onlarlada görüştüm. İstanbulda gittiğim dr da vita alterayı önerdi. Onlarla anlaştım nasipse 19 kasımda transfer gerçekleşecek.ilaçlara başladım. Stresli bir süreç.bu süreçte Allah herkese yardımcı olsun.Merhaba. Ben de birkaç yerle görüştüm ama karar veremedim henüz. Hangileri en çok aklınıza yatan paylaşabilir misiniz?
Amin. Allah gönlünüze göre, hepimizin gönlüne göre versin. Deneyimlerinizi de paylaşırsanız çok sevinirim, sevgilerSosyal medya üzerinden bir çok klinikle iletişime geçtim. Tanıdık ve vesile olacak kişiler araştırdım. British te başarı yakalayan bir hanımla tanıştım. Başarı yakalayan kliniğe övgüler yağdırıyor tabi. Ama açıkçası ilgi ve alakaları çok başarılı idi her soruma cevap verdiler. Görüşülebilir bir klinik bence. anakarada bir arkadaşımın vesilesi ile Kıbrıslı bir dr ile görüştüm. O bana ıvf cyprus önerdi. Onlarlada görüştüm. İstanbulda gittiğim dr da vita alterayı önerdi. Onlarla anlaştım nasipse 19 kasımda transfer gerçekleşecek.ilaçlara başladım. Stresli bir süreç.bu süreçte Allah herkese yardımcı olsun.
19 kasımdan sonra gebelik testimde yakalanan başarı ile tüm deneyimlerimi ve sürecimi paylaşacağım. Öncesi açıkcası hep acabalarla doluAmin. Allah gönlünüze göre, hepimizin gönlüne göre versin. Deneyimlerinizi de paylaşırsanız çok sevinirim, sevgiler![]()
Ben de bilgi paylaşımınızı bekliyorum olumlu veya olumsuz bilgilendirirseniz çok mutlu olurum ben de donasyon düşünüyorumm inşallah hamile kalırsınızzz19 kasımdan sonra gebelik testimde yakalanan başarı ile tüm deneyimlerimi ve sürecimi paylaşacağım. Öncesi açıkcası hep acabalarla dolu
progesteron 4.75 çıktı. Yumurtama olmuş. Tüm ilaçları bıraktırdılar. Bu oranda transfer yaparlarsa düşükler sonuçlanırmış.şimdi regli olmayı bekliyorum. Tekrar ilaçlara başlayacağız.Ben de bilgi paylaşımınızı bekliyorum olumlu veya olumsuz bilgilendirirseniz çok mutlu olurum ben de donasyon düşünüyorumm inşallah hamile kalırsınızzz
Ben bir iki ay içinde görüşmeye başlayacağım kıbrıstaki yerlerle çok heyecanlıyım. Öncelikle iatanbulda testleri yapacak bana burda yardmcı olacak bir doktor bulmam lazım sanırım .Progesteron 4.75 çıktı
progesteron 4.75 çıktı. Yumurtama olmuş. Tüm ilaçları bıraktırdılar. Bu oranda transfer yaparlarsa düşükler sonuçlanırmış.şimdi regli olmayı bekliyorum. Tekrar ilaçlara başlayacağız.
Ben de bilgi paylaşımınızı bekliyorum olumlu veya olumsuz bilgilendirirseniz çok mutlu olurum ben de donasyon düşünüyorumm inşallah hamile kalırsınızzz
Mrba bende donasyon için bugün kıbrıs ta idim.Progesteron 4.75 çıktı
progesteron 4.75 çıktı. Yumurtama olmuş. Tüm ilaçları bıraktırdılar. Bu oranda transfer yaparlarsa düşükler sonuçlanırmış.şimdi regli olmayı bekliyorum. Tekrar ilaçlara başlayacağız.
Merhaba. O ay rahim kalınlığım 7 yr ulaşmıştı. Bir sonraki ay regli ile tekrar ilaçları kullanmaya başladım ve iyikide öyle olmuş rahim dahada kalınlaştı.yumurtlama olmadı. Transfer gerçekleşti. Çok şükür embriyolar tutundu ve şu an 8 aylık ikiz yavrucanlarım var. Sizde sakın üzülmeyin vardır bir hayır deyin ve inşallah sizde benim gibi şahane bir süreç yaşarsınızMrba bende donasyon için bugün kıbrıs ta idim.
Eşim örnek verdi.
Benim progesteron a bakıldı 2.50 çıktı.
1.5 altı olması gerekiyor muş.
Tüm ilaçları biraktirdilar.
Sizde de aynı sorun olmuş.
Uzun zamanda olmuş ama yorum yapalı.
Süreciniz nasil ilerledi sonraki süreçte. Bilgi verebilir misiniz.
Çok teşekkür ederim .iinşallah.Merhaba. O ay rahim kalınlığım 7 yr ulaşmıştı. Bir sonraki ay regli ile tekrar ilaçları kullanmaya başladım ve iyikide öyle olmuş rahim dahada kalınlaştı.yumurtlama olmadı. Transfer gerçekleşti. Çok şükür embriyolar tutundu ve şu an 8 aylık ikiz yavrucanlarım var. Sizde sakın üzülmeyin vardır bir hayır deyin ve inşallah sizde benim gibi şahane bir süreç yaşarsınız