• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta donasyonu ile anne olan annelerin duygularını yaşadıklarını merak ediyorum. Y

fundanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
33
4
1
46
Herkese merhaba yumurta donasyonu ile anne olacağım(Amin :-) bu konuda tecrübeleri olan benimle paylaşabilir mi? çok merak ediyorum. Teşekkür ederim herkese.

Herkese merhaba yumurta donasyonu ile anne olacağım(Amin :-) bu konuda tecrübeleri olan benimle paylaşabilir mi? çok merak ediyorum. Teşekkür ederim herkese.
Merhaba probleminiz ve yaşınız kaçtı acaba. Genelde hep güzel şeyler yazılmış bu konuyla ilgili

benim sorum ile sizin sorularınızın alakası nedir? platformda pek bu konu ile ilgili yazıya denk gelmedim.
Hani siz tecbrube paylasimi istiyorsaniz ya, size yazan hanim da sizin bu konudaki tecrubelerinizi merak etmis, sormus. Sizin bu karari almaniza vesile olan durumlari, ornegin daha once aldiginiz tedavileri merak etmiş. Klübün Tüp Bebek forum kisminda donasyon konusu yillardir konusulur, tecrubeler aktarilir, haypetya onu kastetmiştir. Hersey gonlunuzce olsun..

benim sorum ile sizin sorularınızın alakası nedir? platformda pek bu konu ile ilgili yazıya denk gelmedim.
Şöyle bir alakası var ben erken menopoz dolayısıyla tüp bebekten sonuç alamadım ve ilgimi donasyon çekmeye başladı o yüzden bu yola girenlerin fikrini merak ettim. Hangi aşamada buna başvurulmalı, önce sonuna kadar kendi yumurtamı mı denemeliyim. Bütün bu belirsizlikler beni de bu konuyu araştırmaya sürükledi.

Hani siz tecbrube paylasimi istiyorsaniz ya, size yazan hanim da sizin bu konudaki tecrubelerinizi merak etmis, sormus. Sizin bu karari almaniza vesile olan durumlari, ornegin daha once aldiginiz tedavileri merak etmiş. Klübün Tüp Bebek forum kisminda donasyon konusu yillardir konusulur, tecrubeler aktarilir, haypetya onu kastetmiştir. Hersey gonlunuzce olsun..
Teşekkür ederim aynen öyle. Yanlış anlaşılmak şaşırttı ama neyse olur öyle şeyler

Şöyle bir alakası var ben erken menopoz dolayısıyla tüp bebekten sonuç alamadım ve ilgimi donasyon çekmeye başladı o yüzden bu yola girenlerin fikrini merak ettim. Hangi aşamada buna başvurulmalı, önce sonuna kadar kendi yumurtamı mı denemeliyim. Bütün bu belirsizlikler beni de bu konuyu araştırmaya sürükledi.

Merhabalar. Yaşınızı bilmemekle beraber şunu belirtmek isterim adetinizin 3-4 üncü günlerinde bakılacak olan FSH, adet döneminizden bağımsız olarak yaptırabileceğiniz amh testi ve adet döneminizde değerlendirilecek antral follikul sayınız neticesinde doktorunuz size nasıl bir yol izleyeceğinize yönelik fikir verecektir. Bunların toplu olarak değerlendirmesi neticesinde kendi yumurtanız ile embriyo havuzu bir alternatif olabilir ancak sonuçlarınız bir bütün halinde değerlendirildiginde kendi yumurtanız ile tüp bebek tedavisi ile fayda saglanamayacaksa o zaman oosit yani yumurta donasyonu ile tedavinize devam edebilirsiniz

Kusura bakmayın ben yanlış anlamışım .. Ben yaşım gereği ( 46 ) sağlıklı yumurtam olmadığı için ve kendi yumurtam ile denersem tüp bebek yönteminde başarı oranının çok düşük olduğunu bildiğim için donasyona yöneldim. zZaten çok vakit kaybettim daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum. Benim karnımda büyüyecek benim RNAm geçeçek bebeğime bu nedenle içim rahat bir şekilde bu yolu seçtim. Rabbim isteyen herkese eli ayağı ruhu beyni bedeni sağlıklı evlatlarını kucağına almayı nasip etsin.

:-( tamamen yanlış anlamışım.. kusura bakmayın lütfen

Merhabalar. Yaşınızı bilmemekle beraber şunu belirtmek isterim adetinizin 3-4 üncü günlerinde bakılacak olan FSH, adet döneminizden bağımsız olarak yaptırabileceğiniz amh testi ve adet döneminizde değerlendirilecek antral follikul sayınız neticesinde doktorunuz size nasıl bir yol izleyeceğinize yönelik fikir verecektir. Bunların toplu olarak değerlendirmesi neticesinde kendi yumurtanız ile embriyo havuzu bir alternatif olabilir ancak sonuçlarınız bir bütün halinde değerlendirildiginde kendi yumurtanız ile tüp bebek tedavisi ile fayda saglanamayacaksa o zaman oosit yani yumurta donasyonu ile tedavinize devam edebilirsme

merhaba aynen dediğiniz gibi süreç yaşandı.. Testler yapıldı. Yumurta donasyonu ile şansım daha yüksek olduğu belirlendi.

lütfen kusura bakmayın çok utandım :-( ama ben yanlış anlamışım. işte insan bu süreçte birazda gergin oluyormuş. senin yaşın kaç bilmiyorum ama ben hem yaşımdan dolayı hem tahlillerimden dolayı bu yöntemi seçtim.

lütfen kusura bakmayın çok utandım :-( ama ben yanlış anlamışım. işte insan bu süreçte birazda gergin oluyormuş. senin yaşın kaç bilmiyorum ama ben hem yaşımdan dolayı hem tahlillerimden dolayı bu yöntemi seçtim.
Yok yok zaten tahmin ettim yanlış anladığınızı hiç sorun değil. Allah bu yolda da kolaylık versin size de. Benim yaşım 31 ama amh 0.04 çıkmıştı :( bir transfer oldum tutmadı

Merhabalar. Yaşınızı bilmemekle beraber şunu belirtmek isterim adetinizin 3-4 üncü günlerinde bakılacak olan FSH, adet döneminizden bağımsız olarak yaptırabileceğiniz amh testi ve adet döneminizde değerlendirilecek antral follikul sayınız neticesinde doktorunuz size nasıl bir yol izleyeceğinize yönelik fikir verecektir. Bunların toplu olarak değerlendirmesi neticesinde kendi yumurtanız ile embriyo havuzu bir alternatif olabilir ancak sonuçlarınız bir bütün halinde değerlendirildiginde kendi yumurtanız ile tüp bebek tedavisi ile fayda saglanamayacaksa o zaman oosit yani yumurta donasyonu ile tedavinize devam edebilirsiniz

Teşekkürler verdiğiniz değerli bilgiler için. Benim amh 0.04 çıkmıştı fsh yakın zamanda yapmadım ama iki yıl önce adet dönemi dışında yapılmıştı o da 35 ti. İki senede iki embriyo elde edebildik sadece ve biri tutmadı son sanşımı değerlendirdikten sonra donasyon düşündüm çünkü çok yoruldum artık

Teşekkürler verdiğiniz değerli bilgiler için. Benim amh 0.04 çıkmıştı fsh yakın zamanda yapmadım ama iki yıl önce adet dönemi dışında yapılmıştı o da 35 ti. İki senede iki embriyo elde edebildik sadece ve biri tutmadı son sanşımı değerlendirdikten sonra donasyon düşündüm çünkü çok yoruldum artık
Bahsettiğiniz değerler ışığında doğru bir karar vermişsiniz. Umarım her şey gönlünüzce olsun 🙏🏼

Yok yok zaten tahmin ettim yanlış anladığınızı hiç sorun değil. Allah bu yolda da kolaylık versin size de. Benim yaşım 31 ama amh 0.04 çıkmıştı :( bir transfer oldum tutmadı
Anlayışın için teşekkür ederim. Daha yaşın çok genç bu psikolojik olarak bile bir güç bunu bilmeni isterim. Rabbim evlat isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin. Son şans diye değerlendirme hiçbirşeyi. Sonsuz ihitmaller vardır. Ben 46 yaşındayım ve umudum var. Senin de olsun.

Benimde yasi
lütfen kusura bakmayın çok utandım :-( ama ben yanlış anlamışım. işte insan bu süreçte birazda gergin oluyormuş. senin yaşın kaç bilmiyorum ama ben hem yaşımdan dolayı hem tahlillerimden dolayı bu yöntemi seçt

Back
X