- 19 Mayıs 2022
- 15
- 9
- 43
-
- Konu Sahibi derinbade16
Canımcım ben de aynı dertten muzdariptim ama çok fazla araştırdım ve british tüp bebek merkezine karar kıldım . Şuan görüşmelerim devam ediyor. İstersen sen de göz at .. ama tabi yanlış yönlendirmek istemem . Araştır ve içne sinen bir yeri seçmerhaba arkadaşlar bende yumurta donasyonu tedavisi olacağım. adetimi bekliyorum ama kimseden yardım alamadım. siz nereyi öneririsiniz ? neler geçti başınızdan
Canımcım allah gönlümüze göre versin ben de baya araştırdım british gynolife flan derken hit de karar kıldık . Rabbim utandırmasın inşallahbende doğuş tüp bebek merkezi ile görüşüyorum bakalım hayırlısı benim için dua edin. doğuş hastanesine giden bir arkadaşım vardı 53 yaşında üçüz doğurdu allah banada nasip eder inallah birtaneye bile razıyım
Ben de adet olmayı bekliyorum donörle eşleştirebilmek için ilaç kullandırcaklarmış..amin cancığım sonucu benimle paylaş lütfen. benimde adetime az kaldı.
Aynentamam canım merak etme kadar arkadası cıktık iyi mi :) ben dogus hastanesi ile anlaştım memnunum hemen geri dönüyorlar ilgililer
Merhaba .. amin canım inşallah ..Herkese merhaba bende donasyon için arastirmaya başladım.uzakdogu unv.kibris ile görüştüm ..açıklamaları çok net ve detaylı bilgi verdiler.ama burda hiç yeni yorumlar görmedim ..uzakdoğu ünv.le ilgili tecrübeleri olan arkadaşlar yok mu.
Allah hepinizin yardimcisi olsun ,zor ve stresli bir süreç. emekleriniz boşa gitmesin inşallah
Bire bir yüz yüze seçemiyorsun ancak istediğin özelliklere göre her merkez yardımcı oluyorDonörü seçme şansımız hangi merkezde mevcut acaba?
Ben de çok arada kalmıştım ama ben hit düşünüyorumArkadaşlar, ben de gynolife ve hit arasında kaldım. Var mı yorumlar? Ne olur yardım edin.
Siz hangi merkezi tercih ettiniz?Bire bir yüz yüze seçemiyorsun ancak istediğin özelliklere göre her merkez yardımcı oluyor
Dr hitte karar kıldıkSiz hangi merkezi tercih ettiniz?
Merhaba, söylediğiniz fiyat 1 transfer için mi yoksa bayanın o ay ki yumurtalarının hepsi bizim mi oluyor, saklayacak embriyo kalıyor mu? Çünkü ilkinde tutmayabilirmişDr hitte karar kıldık