YUMURTA DONASYONU için DR HİT mi yoksa BRITISH IVF mi seçilmeli????

Kübra Hn merhaba Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende sizin gibiyim ve normal yolla ve tup bebek yöntemi ile hamile kalamadım. Yumurta donasyonu son çıkar yolum. Siz nerede yaptırdınız acaba işlemlerinizi ve yaşadığınız sorunlar ile ilgili merkezin bir açıklaması oldumu genetik vs

Çok geçmiş olsun Size Kıbrıs'ta hangi merkezde işlem yaptırdınız acaba? Bende şuan bu işlem için araştırmadayim ve son çarem bu işlem

Merhaba canım teşekkür ederim Ben Kıbrıs'ta Üniversite Hastanesinde yaptırdım canım bütün testler yapıldı bir sorun yoktu genetikle ilgili Bir bir şey demediler bizde sormadik acicasi çünkü emriyoyla ilgili tüm genetik testler yapılmıştı.Merkezle ilgili değildi zaten sorun

Gecmis olsun oncelikle ama bir sorun yokken ve yumurtaniz varken neden yumurta donasyonu bunu merak ettim

Çok geçmiş olsun Size Kıbrıs'ta hangi merkezde işlem yaptırdınız acaba? Bende şuan bu işlem için araştırmadayim ve son çarem bu işlem
Merhaba sizede geçmiş olsun Rabbim çıktığınız bu yolda güzel haberler almanızı nasip etsin dünya ivf tüp Bebek merkezi Berk angün doktorum her klinik ile konuşup içinize sinen ile yola devam edin derim ben seçenek çok fazla çünkü

Amin inşallah canim evet seçenek çok fazla ama önemli olan doktor kullandığı ilaçlar v.s iyi bir doktor olmalı

Amin inşallah canim evet seçenek çok fazla ama önemli olan doktor kullandığı ilaçlar v.s iyi bir doktor olmalı
Ben kendi doktorumdan sorumlu hemsiremden memnun kaldım tekrar oraya gidecegim nasipse doktorum çok ilgili idi spermden embriyo ya sürekli takip etti kendisi ilgilendi herşeyle istedigim zaman ulasabildim .ilaçlar kişiye göre değişiyor galiba herkesin hikayesi farklı malum rahimde çok detaylı . Rabbim ol derse oluyor canım inan garanti gözüyle gittim pozitif gördüm ama bebeğimi kaybedeceğim hiç aklıma gelmemişti açıkçası o yüzden biraz da kalbinin sesini dinle hangi doktor içine sinerse o klinik ile devam et keşke dememek için

Çok şükür keşke hiç demedim canım vardır bunda da bir hayır dedim hep tabiki üzüldüm yıprandım beklemiyordum herşey çok güzel gidiyordu son 2 buçuk ayın kalmıştı benimde kaybettik o anda insan ne olduğunu şaşırıyor çok zor bişey Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine bize de nasip etsin inşallah Hiç birşey garanti değil rabbim ol der ve olur ?Dua en önemli ilaç.Evet herkesin hikayesi farklı kullandığı ilaçlarda öyle Tabiki ama geneli hep aynı İnslalah sonu güzel olur

Haklısın canım imtihanımız büyük Rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallah yoldaşımız olsun bu güzel günlerde kabul eylesin duamızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…