Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İNCİR KÜRÜ
Kaliteli yumurta oluşumu ve yumurtlama sorunu gidermek için
8-9 adet kuru inciri soğuk suda yikiyoruz.
Yarim litre kaynayan suya 8-9 tane kuru incir atiyoruz ve 8-9 dk kaynatiyoruz.
Daha sonra bu suyu sabah ve öğle yemeğinden önce yani günde 2 kez içiyoruz.
Bu uygulama 20-25 gün devam ediyor.
KEÇİBOYNUZU KÜRÜ
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 67 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz.
Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz.
Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız
O zaman da sıkıntı oluyor çocuk olmuyor olur zannediyorlar ilk oldu ya diye düşünüyorlar ama rabbim verecekkimolsun bacımarkadaslar klomen kullanmayi tavsiye etmiyorum. hormon dengeniz normalse bozuyor o dengeyi. ve yerli yersiz sacma sapan yumurtalik agrisi yapiyor. bende 2 ay kullandim ama öyle agrilar cektim ki iliski yasayacak gücüm yoktu. bosa gitti yani. onun yerine dogal olan incir kürünü tavsiye ediyorum. bu ay ilk defa uyguladim. sogan kürüyle beraber uygulandigini okudum saracoglunun sitesinde. gerci akinti sorunum yoktu ama olsun... artik yasim 30 olacak, bir an önce bebegimi kucagima almak istiyorum.
bu ikinci bebek isteyen arkadaslar, birincisi oluyor da ikincisi neden olmuyor? yani olduysa bi kere ikinci de olabilir ama tuhaf bi durum???????????
Rabbim herkesin gönlüne göre versin ins.