Yumurta çatlatma iğnesinden sonra gebelik

sudemom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2024
24
3
1
24
Merhaba arkadaşlar
12 martta yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün üstünden 14 gün geçti, gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ardından gidip kan verdim beta hcg 50,87 pozitif çıktı sizce hala iğnenin etkisi midir bu arada adetime 2 gün var

Merhaba arkadaşlar
12 martta yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün üstünden 14 gün geçti, gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ardından gidip kan verdim beta hcg 50,87 pozitif çıktı sizce hala iğnenin etkisi midir bu arada adetime 2 gün var
Kanda çok yanılma payı olmazsa bikaç gün sonra adet gekicinde bir daha test verin olumlu gibi inş gebesinizdir🩷

Canım merhaba tekrar kan verdin mi yükselmiş mi benim de 14. Günüme az kaldı o yüzden soruyorum

Merhaba evet adet günümden 4 gün sonra kan verdim beta 986 olmuş kesin hamileyim artık 🥹 yarın ilk muayenem var doktor keseyi görürüz dedi

Merhaba arkadaşlar
Merhaba doktorunuz neden çatlama iğnesi önerdi benim yumurtlamamda bariz sıkıntı görmedik yine de yaptırabilir miyim

Merhaba arkadaşlar
Hangi marka catlatma ignesi kullandınız

Merhaba,
Ben reglimin 3. günü yani 20 Mart’ta başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
29 Mart’ta çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
7 Nisan’da yumurta tam çatladı mı yumurtlama oldu mu diye kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Böyle giderse 19 Nisan’da Beta HCG baktıracağım
Şu an ara ara sağ tarafta bel ağrım var, kasık ağrısı ve mide bulantısı da oluyor, bir de beyaz akıntı mevcut
Haftaya inşallah ben de sizin gibi bebiş haberi alırım 🤲🏼

Back
X