• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta çatlatma iğnesi

melis00000

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar. Bir yıldır çocuk istiyorum ama malesef olmuyor polikistik over varmış bende doktorum adetin beşinci günü gel yumurta çatlatma iğnesi yapacaz dedi ama nette araştırdığım kadarıyla iğneden sonra ilişkiye girmek gerek ama adetli nasıl olacak ki ve merak ettiğim benim gibi polikistik over olup iğne yapan ve hamile kalan var mı bilgi verirseniz çok sevinirim

Merhabalar arkadaşlar. Bir yıldır çocuk istiyorum ama malesef olmuyor polikistik over varmış bende doktorum adetin beşinci günü gel yumurta çatlatma iğnesi yapacaz dedi ama nette araştırdığım kadarıyla iğneden sonra ilişkiye girmek gerek ama adetli nasıl olacak ki ve merak ettiğim benim gibi polikistik over olup iğne yapan ve hamile kalan var mı bilgi verirseniz çok sevinirim
Adetliyken catlatma iğnesi veremez canım. Once sana yumurta oluşması icin hap verir. Genelde bu haplar 5 gün içilir. Hapı iç ve şu gün gel der. Yumurta takibi yapar yumurta istenilen boyuta ulaşmışsa igne verir canim

2 yıl önce ilk defa yaptirmistim. O iğneden hamile kaldım 15 aylik oğlum var. Eylül ayında tekrar yaptırdım o olmadi. 23 kasımda tekrar oldum. 16.Gün-de silik çizgi cıktı. Bekliyorum
İğneyi yaptırdıktan sonra kaçıncı gün test yapışıyor peki yoksa adetin gecikmesini mi bekiyoruz

Back
X