Gebeliğe Hazırlık YUMURTA ÇATLATMA İĞNESİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

1tugcce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
2
0
1
29
Kızlar merhaba yumurta çatlatma iğnesi vurulan varmı aranızda ? Kendiniz bunu belirliyebiliyormusunuz yoksa doktor uygun götürse mi vurulabiliyor

Kızlar merhaba yumurta çatlatma iğnesi vurulan varmı aranızda ? Kendiniz bunu belirliyebiliyormusunuz yoksa doktor uygun götürse mi vurulabiliyor
Ben bu ay 2.kez vuruldum doktor karar veriyor yumurta takibi yapıyor

Öncesinde gebelik deneme sürenize,yumurtanızın gelişim yada hızlandırmak için kullanılıyor.

Kızlar peki iğneyi ilaç kullanmadan vurduranınız var mı. Yani klomen ya da femara içmeden sadece iğneyi kullanan

Kızlar merhaba siteye yeni geldim, doğru şekilde mi yazıyorum bilmiyorum. Ben infertilite bölümüne doktora gidiyorum. Tahlillerinde sıkıntı çıkmadı. Adetimin üçüncü günü gittim yumurtalarıma baktılar ve bir tane 20-22 mm bir tane 6-8 mm yumurta olduğunu gördü doktor. Bu ay tedaviye başlayamam çünkü geçen ay salınan yumurtan çatlamamış hala orada duruyor dedi. Kafam çok karıştı bu ne demek? Acaba hiçbir zaman çatlamıyor mu yumurtalarım o yüzden mi hamile kalamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…