Size şu saatte yapın demeden neden kendi kafanıza göre yaptınız. Yumurtanız erken çatlayabilir. Hemen arayıp durumu bildirin.Kızlar lütfen bilen bana yardım etsin
Ben ilk kez tüp bebek serüvenine başladım yumurta çatlatma iğnesi verdiler akşam yapılacak dediler arayacağız dediler ama aramadılar ben de gonal f iğnesini ve çatlatma iğnesini yaptım yaptıktan iki saat sonra mesaj geldi şimdi yapın mesajı
Benim toplama günüm cumartesi sabah 8 bugün perşembe 9 da yaptım normalde 11 de yapmam gerekiyormuş sizce iki saat sorun olur mu
Aradım ve erkene çektik dediğiniz gibi teşekkür ederimYumurta toplama saatli bir iş,çatlatma iğnesi yapılıp 36 saat saat sonra toplama yapılır
Mutlaka doktoruna haber ver öne çekerler
Dediğiniz gibi oldu erkene çektik teşekkür ederimEvet tabi sorun olabilir. Mutlaka doktorunuza bildirin. 2 saat önceye alırlar toplama işleminizi
Aradım ve öne çektik teşekkür ederim ama ben zaten gerginim siz böyle yazınca daha çok gerildim maalesefSize şu saatte yapın demeden neden kendi kafanıza göre yaptınız. Yumurtanız erken çatlayabilir. Hemen arayıp durumu bildirin.
Çok sevindim şimdiden hayırlı olsun umarım çokça kaliteli embriyonuz olur sağlıklı bebişiniz de kucağınıza alırsınızDediğiniz gibi oldu erkene çektik teşekkür ederim
Bende tedavi görüyorum. Bize dakikasını bile geçirmeyin diyorlar o yüzden öyle yazdım. Öne çekmelerine sevindim. Opu yarın mı olacak inşallah güzel sağlıklı embriyolarınız olur.Aradım ve öne çektik teşekkür ederim ama ben zaten gerginim siz böyle yazınca daha çok gerildim maalesef
Çoook teşekkür ederim amiinnn inşallahÇok sevindim şimdiden hayırlı olsun umarım çokça kaliteli embriyonuz olur sağlıklı bebişiniz de kucağınıza alırsınız
Sormak istediğiniz bir şey olursa her zaman destek olmaya hazırım
Evet yarın olacak umarım güzel geçer çok teşekkür ederim inşallah sizinde sağlıklı embriyolarınız olurBende tedavi görüyorum. Bize dakikasını bile geçirmeyin diyorlar o yüzden öyle yazdım. Öne çekmelerine sevindim. Opu yarın mı olacak inşallah güzel sağlıklı embriyolarınız olur.
Evet öne çektiler teşekkür ederimYumurta toplama saatli bir iş,çatlatma iğnesi yapılıp 36 saat saat sonra toplama yapılır
Mutlaka doktoruna haber ver öne çekerler
Merhaba nasıl geçti opu kaç tane toplandı merak ettim siziEvet öne çektiler teşekkür ederim
1 yumurta toplandı sadece ama güzel geçmiş doktorum öyle söylediMerhaba nasıl geçti opu kaç tane toplandı merak ettim sizi
Çok sevindim hayırlı olsun sağlıklı bebek olsun inşallah1 yumurta toplandı sadece ama güzel geçmiş doktorum öyle söyledi
Teşekkür ederim sizin süreç nasıl geçiyorÇok sevindim hayırlı olsun sağlıklı bebek olsun inşallah
Umarım güzel sonuçlar alırsınız benim günün transferim oldu 14 gün sonra test yaptıracağımBen rahim hazırlık sürecindeyim opu sonrası 2. Regl im gecikti o yüzden bekliyorum
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallahUmarım güzel sonuçlar alırsınız benim günün transferim oldu 14 gün sonra test yaptıracağım