- 28 Şubat 2023
- 28
- 2
- 28
-
- Konu Sahibi beklemedeyim12
Pik gibi ya da yarın pik olur, ikisi aynı koyulukta olmalı pik için, sonra da 1-2 gün içinde çatlar, ama düzenli yapmanız gerek ovulasyon testleriniArkadaşlar ilk kez testi yaptım saat 5 te böyle çıktı çatlamışmı demek yada çatlıcak mı bu yöntemi kullananlar bilenler yazabilir mi ?Eki Görüntüle 3251686
Peki çatlamış kaçırmış olabilir miyim ilk kez yaptım daPik gibi ya da yarın pik olur, ikisi aynı koyulukta olmalı pik için, sonra da 1-2 gün içinde çatlar, ama düzenli yapmanız gerek ovulasyon testlerini
olabilir, kaçıncı gününüz reglden bu yanaPeki çatlamış kaçırmış olabilir miyim ilk kez yaptım da
Reglim düzensiz bitiminden 18 gün geçti yaklaşık 1,5 ayda bir oluyorumolabilir, kaçıncı gününüz reglden bu yana
Sıvı alımına ve hergün aynı saatlerde yapmaya dikkat ediyorsunuz dimi? siz yarın da yapın, bundan daha silik olursa çatlamış olma ihtimali olabilirReglim düzensiz bitiminden 18 gün geçti yaklaşık 1,5 ayda bir oluyorum
Ben nakilli olduğum için fazla tutamıyorum idrarı ama 2 saat tuttum sayılır ve fazla su iç içmedim normal mi açıklamasında öyle yazıyorduSıvı alımına ve hergün aynı saatlerde yapmaya dikkat ediyorsunuz dimi? siz yarın da yapın, bundan daha silik olursa çatlamış olma ihtimali olabilir
Evet yeterli 2 saat, yine bugünü de degerlendirinBen nakilli olduğum için fazla tutamıyorum idrarı ama 2 saat tuttum sayılır ve fazla su iç içmedim normal mi açıklamasında öyle yazıyordu
Peki teşekkürler yarın da aynı saat aynı şekilde yaparım bakalım ne oluyorEvet yeterli 2 saat, yine bugünü de degerlendirin
Günü kaçırmışım heraldeEvet yeterli 2 saat, yine bugünü de degerlendirin
yo belki de dün pikti, bazı testlerin çizgileri genel olarak çok koyu olmuyor, yine bugünü de degerlendirinGünü kaçırmışım heralde
Peki teşekkür ederim çok sağolunyo belki de dün pikti, bazı testlerin çizgileri genel olarak çok koyu olmuyor, yine bugünü de degerlendirin
Bence bugün ilişki olsun geç olmadanGünü kaçırmışım heralde
Yukarda bir tane daha vardı resim gördünüz mü gecikmemişim değil miBence bugün ilişki olsun geç olmadan
Evet gördümYukarda bir tane daha vardı resim gördünüz mü gecikmemişim değil mi
Peki teşekkür ederim öyle yapıcaz artık hayırlısıEvet gördüm
Yani tam pik değil açıkçası ama çok da anlaşılır değil hafif puslu bir fotoğraf
Siz bugün ve yarını es geçmeyin değerlendirin eşinizle.
Peki teşekkür ederim öyle yapıcaz artık hayırlısı
Bu testleri bilmiyorum ama aynı koyulukta olması gerekiyor diyorlar son ikisi koyu amaMerhabalar yumurtlama olmuş mu testi bi yorumlar mısınız rica etsem