Yumurta çatlamısmı oluyor

Fasulye pilav

KÛN FE YEKÛN كُنْ فَيَكُونُ ♡
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
176
63
13
29
Trabzon
Öncelikle bütün herkesin bayramını kutlarım büyüklerimin ellerinden kucuklerimin gozlerinden öperim. Gelelim simdik benim duruma
19 temmuzda adet olmuştum yeni evliyim çocuk çok istiyoruz. 21 gun doktora gittiğimde progesteron testi yaptı 8.2 çıkmış doktor çok iyi yumurtlama olmuş dedi fakat 5 üzeri yumurtlama çatladı diye biliyorum araştırmalarım kadarıyla öyle sanırım ve adette olmadım doktor hormonların çok iyi yakında gebe kalabilirsin dedi ve söylemesi ayıptır ama adete yakin bende çok kuruluk olur fakat çok akıntı var ne yapmam lazım??

Canım yumurtan çatlamış
Ama döllenme oldumu bilinmez
Fakat kendini en iyi sen tanırsın akıntındaki değişiklikten bahsetmişsin
Belki de hamişsindir
Adet tarihin geçmiş test yapmadınmı?

Normalde adete yakın akıntı hiç olmazdı ama şimdi çok var beyaz akıntı iftarda koku var sarı olmus anlamadm

Çatlamanın üzerinden kaç gün geçti?
Ona göre test yapabilirsin
Gerçi 21. Günde sana yumurtlamışsın dediyse ve döllenme oldu ise şuan cıkar zaten

4 gün önce kan testi yaptırmıştı 1.2 öyle bişey çıkmıştı idrar testi yapsam çıkarmi ki ?

Şuan bir idrar testi deneyebilirsin
Adetlerin düzensizmiş ama dr sana 21. Gün yumurtlamışsın demiş
Yumurtlama hadi ona yakın bir tarihte oldu diyelim 30. Gün testte çıkması lazım

Ağustosun 8i 21.gundu çok uzun zaman geçmiş bugün 16ncı gün gebelik olmasa diyorlarki 14 gun sonra regl olunurmus ama öyle birşeye olması anlamadim

Ne güzel maşallah: )
Bende rabbim nasıl ederse kız evlat istiyorum siz ne güzel şanslısınız :):) Rabbim sizlere bağışlasın hayırlı evlat olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…