Gebeliğe Hazırlık Yumurta çatlamazsa adet olunur mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy aynı ben doktorda aynısını dedi
Bugun adetin 44, esit koyulasmanin 14, pikin 12. gunu. Goguslerim cok sis ve agrili, ilk yumurtlamadan sonraki ilk hafta kasikta agri ve birkac batma oldu sonra gecti. Her an adet olacakmisim gibi hissediyorum. Umudum yok yani. Olunca hemen hastaneyi arayip hsg randevusu alacagim.

Hadi bakalım inşallah sonuç alırsınız canım bende 2 kez kullandım bu seferde femara kullandım bakalım inşallah sonuç alırız ama hormona baktırmanı tavsiye ederim canım benim mesela proklatinim sınırda çıkmıştı ilaç kullandım o ay düştü mesela oda bebeğin tutunmasını engelliyor ufak tefek şeyler bazen aylarımızı alıyor sen diğer ay bi baktır yinede için rahat eder

Benim hormonlar nasil kendi doktoruma henuz gosteremedim

Amh 9.84
Tsh 1.97
Prolaktin18.09
Lh 7.75
Fsh 5.84
E2 9.78

Bilmiyorum doktorum bismillah diyelim başlayalım dedi ben glifor folik asit ve vitamin kullanıyorum bu ay ovulasyon testi de aldım bakalım iğne vuracak mı bilmiyorum ayın 2 sinde kontrolüm var

Bilmiyorum doktorum bismillah diyelim başlayalım dedi ben glifor folik asit ve vitamin kullanıyorum bu ay ovulasyon testi de aldım bakalım iğne vuracak mı bilmiyorum ayın 2 sinde kontrolüm var
Bende folbiol ve progestan kullanıyorm

Benim hormonlar nasil kendi doktoruma henuz gosteremedim

Amh 9.84
Tsh 1.97
Prolaktin18.09
Lh 7.75
Fsh 5.84
E2 9.78
Tsh proklatin normal canım normalde lh fshden büyük olmamalı diye biliyorum benim büyük çıktığında basit kistim vardı diğer adetim de normale dönmüştü e2 de değer 30-199 yazıyor en az sınır 25 olması gerekiyor galiba benim 66 amhde baktırmadım ben hiç ama değer 2-3,5 diye biliyorum yinede sen doktoruna göster canım en iyi o bilir ben benim testim de yazan aralıkları yazdım sana.

Pcos var zaten o yuzden lh yuksek fsha gore. Amh de o yuzden yuksek rezerv cok fazla. Bakalim ne diyecek regl olsam bi hemen randevu alacagim rahim filmi icin. Sonra da ne tedavi onerecekler bakalim. Bir de gecen ay 2 kez bu ay 1 kez doktora gittim. 3 u de farkli doktordu. Adetliyken de degilken de 3unde de vajinal ultrasonla bakildi. Eger kist gorunseydi soylemezler miydi? Sadece pcos goruntusu var dediler. Ilk gittiğim yumurta catlamis dedi. Bu ay gittigimde yine bakti her sey normal dedi.

Benim basit kist olduğundan dı canım diğer ay gittiğimde düzelmişti değerlerim 1 aylık bi değerim öyleydi yani senin pcostan lh yüksektir genelde sürekli değerde lhnin yüksek olması pcostan oluyor zaten yoksa kist görülür ultrasonda. Hsgde çekil hem daha iyi olur için rahat eder bende çekildim

Anestezili mi cektirdiniz? Zor oldu mu?

catlamazsa liste dönüşüp adetle atılır .

Geciktiyseniz test yapın belki gebesinizdir . Adetin 3gunu hormonlara bakılır doğru sonuç alabilmek için 3gunu gidilmesi gerekir

Anestezili mi cektirdiniz? Zor oldu mu?
Doktorum direk anestezili önerdi bende ondan anestezili çekildim hiç bişey hissetmedim 5 dk falan sürmüş zaten çıktıktan sonrada ağrım hiç olmadı benim herhangi bi sorun olmadığı için tüpü kapalı olanlarda işlem sırasında açılabiliyor onlarda sonradan ağrı olabiliyormuş benim hiç olmadı sadece lekelenmem oldu 3 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…