Bugun adetin 44, esit koyulasmanin 14, pikin 12. gunu. Goguslerim cok sis ve agrili, ilk yumurtlamadan sonraki ilk hafta kasikta agri ve birkac batma oldu sonra gecti. Her an adet olacakmisim gibi hissediyorum. Umudum yok yani. Olunca hemen hastaneyi arayip hsg randevusu alacagim.Ayy aynı ben doktorda aynısını dedi
Hadi bakalım inşallah sonuç alırsınız canım bende 2 kez kullandım bu seferde femara kullandım bakalım inşallah sonuç alırızBizde gittik doktara doktor bana fiziksel bir problem yok dedi hormon testi istedim gerek yok dedi sonra klomen diye ilaç verdi işte şimdi onu kullanıyorum bugun 2.günüm. Eşimde gitti doktora ondan kaynaklanan bir problemde yok. Ya inşallah hayırlısı ile olur biran önce şu klomen hapı ile çok hamile kalanlar varmış bakalım kısmet tutar inşAllah
Benim hormonlar nasil kendi doktoruma henuz gosteremedimHadi bakalım inşallah sonuç alırsınız canım bende 2 kez kullandım bu seferde femara kullandım bakalım inşallah sonuç alırızama hormona baktırmanı tavsiye ederim canım benim mesela proklatinim sınırda çıkmıştı ilaç kullandım o ay düştü mesela oda bebeğin tutunmasını engelliyor ufak tefek şeyler bazen aylarımızı alıyor sen diğer ay bi baktır yinede için rahat eder
Canım ben daha bugün başladım bende pcos var doktor adetinin 3. Günü gel dedi bana famerayı verdi 5 gün kullanacağım inşallah bu ay 2 yıllık Özlem biterFemara kullanan varmo
Bnde yarın başlıyorum iğne kullancakmsnzCanım ben daha bugün başladım bende pcos var doktor adetinin 3. Günü gel dedi bana famerayı verdi 5 gün kullanacağım inşallah bu ay 2 yıllık Özlem biter
Bende folbiol ve progestan kullanıyormBilmiyorum doktorum bismillah diyelim başlayalım dedi ben glifor folik asit ve vitamin kullanıyorum bu ay ovulasyon testi de aldım bakalım iğne vuracak mı bilmiyorum ayın 2 sinde kontrolüm var
Tsh proklatin normal canım normalde lh fshden büyük olmamalı diye biliyorum benim büyük çıktığında basit kistim vardı diğer adetim de normale dönmüştü e2 de değer 30-199 yazıyor en az sınır 25 olması gerekiyor galiba benim 66 amhde baktırmadım ben hiç ama değer 2-3,5 diye biliyorum yinede sen doktoruna göster canım en iyi o bilir ben benim testim de yazan aralıkları yazdım sana.Benim hormonlar nasil kendi doktoruma henuz gosteremedim
Amh 9.84
Tsh 1.97
Prolaktin18.09
Lh 7.75
Fsh 5.84
E2 9.78
Sen ne kadar dır evlisinBende folbiol ve progestan kullanıyorm
Pcos var zaten o yuzden lh yuksek fsha gore. Amh de o yuzden yuksek rezerv cok fazla. Bakalim ne diyecek regl olsam bi hemen randevu alacagim rahim filmi icin. Sonra da ne tedavi onerecekler bakalim. Bir de gecen ay 2 kez bu ay 1 kez doktora gittim. 3 u de farkli doktordu. Adetliyken de degilken de 3unde de vajinal ultrasonla bakildi. Eger kist gorunseydi soylemezler miydi? Sadece pcos goruntusu var dediler. Ilk gittiğim yumurta catlamis dedi. Bu ay gittigimde yine bakti her sey normal dedi.Tsh proklatin normal canım normalde lh fshden büyük olmamalı diye biliyorum benim büyük çıktığında basit kistim vardı diğer adetim de normale dönmüştü e2 de değer 30-199 yazıyor en az sınır 25 olması gerekiyor galiba benim 66 amhde baktırmadım ben hiç ama değer 2-3,5 diye biliyorum yinede sen doktoruna göster canım en iyi o bilir ben benim testim de yazan aralıkları yazdım sana.
Pcos var zaten o yuzden lh yuksek fsha gore. Amh de o yuzden yuksek rezerv cok fazla. Bakalim ne diyecek regl olsam bi hemen randevu alacagim rahim filmi icin. Sonra da ne tedavi onerecekler bakalim. Bir de gecen ay 2 kez bu ay 1 kez doktora gittim. 3 u de farkli doktordu. Adetliyken de degilken de 3unde de vajinal ultrasonla bakildi. Eger kist gorunseydi soylemezler miydi? Sadece pcos goruntusu var dediler. Ilk gittiğim yumurta catlamis dedi. Bu ay gittigimde yine gebe kalmaya engel değil diyorlar
Benim basit kist olduğundan dı canım diğer ay gittiğimde düzelmişti değerlerim 1 aylık bi değerim öyleydi yani senin pcostan lh yüksektir genelde sürekli değerde lhnin yüksek olması pcostan oluyor zaten yoksa kist görülür ultrasonda. Hsgde çekil hem daha iyi olur için rahat eder bende çekildimPcos var zaten o yuzden lh yuksek fsha gore. Amh de o yuzden yuksek rezerv cok fazla. Bakalim ne diyecek regl olsam bi hemen randevu alacagim rahim filmi icin. Sonra da ne tedavi onerecekler bakalim. Bir de gecen ay 2 kez bu ay 1 kez doktora gittim. 3 u de farkli doktordu. Adetliyken de degilken de 3unde de vajinal ultrasonla bakildi. Eger kist gorunseydi soylemezler miydi? Sadece pcos goruntusu var dediler. Ilk gittiğim yumurta catlamis dedi. Bu ay gittigimde yine bakti her sey normal dedi.
Anestezili mi cektirdiniz? Zor oldu mu?Benim basit kist olduğundan dı canım diğer ay gittiğimde düzelmişti değerlerim 1 aylık bi değerim öyleydi yani senin pcostan lh yüksektir genelde sürekli değerde lhnin yüksek olması pcostan oluyor zaten yoksa kist görülür ultrasonda. Hsgde çekil hem daha iyi olur için rahat eder bende çekildim
2 canımSen ne kadar dır evlisin
Aynen bende2 canım
catlamazsa liste dönüşüp adetle atılır .Yumurtlamam testte cok uzun surdu. Pikten sonra 4. Gun siliklesti. Pike kadar da 2 gun C çizgisine esit koyuluktaydi. Gecen ay doktora tesadüfen gittigimde yumurtan catlamis demisti ama luteal faza gore onun dediginden 14 gun sonra regl olmam gerekirken 18 gun sonra oldum. Yani yanlis gormus olabilir diye dusunuyorum. Bu ay yine yumurtlamadan on gun once kadar doktora gittim o da sen her ay adet oluyorsun bir duzenin var kendine gore, (ortalama 40 gunde bir) yumurtluyorsun ve catliyor dedi. Endisem yumurta olusup buyuyup catlamiyor olabilir mi? Her ay mutlaka adet olurum yani bazen 38 gun bazen 44 gune uzar ama olur. Sorum su ki yumurta catlamazsa da adet olur mu? Yumurtam catlamiyor olabilir mi? Nasil anlayabilirim?
Geciktiyseniz test yapın belki gebesinizdir . Adetin 3gunu hormonlara bakılır doğru sonuç alabilmek için 3gunu gidilmesi gerekirArkadaşlar bilen varmı acaba 9 aydır korunmasız ilişki yaşıyorum ama gebelik elde edemiyorum doktora gittim altan muane oldum bir sıkıntı yok dedi horman testi istedi adetin 3. Günü gel dedi oda bu ay gecilmeli oldu normalde şaşmaz hiç adetim şanş işteşimdi bugun 3 günü yarın 4 yarın gitsem bakarlar mı ya illa adetin 3 günümü gitmek gerek çaşışıuorm iş yerinde izin sıkıntıları da var ona göre yarın izin kullanacağım bir dahaki aya da bırakmak istemiyorum stres oldum artık her gün rüyam da hamileyim diye görüyorum
Doktorum direk anestezili önerdi bende ondan anestezili çekildim hiç bişey hissetmedim 5 dk falan sürmüş zaten çıktıktan sonrada ağrım hiç olmadı benim herhangi bi sorun olmadığı için tüpü kapalı olanlarda işlem sırasında açılabiliyor onlarda sonradan ağrı olabiliyormuş benim hiç olmadı sadece lekelenmem oldu 3 günAnestezili mi cektirdiniz? Zor oldu mu?
Ama çok şükür 16aylık bi oğlum var o ilk ay oldu smdi 1 senedir cocugum olmuyoAynen bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?