Genelde 2 yada 3. Günü bakıyolar canım 4 geç oluyor galiba benim doktorum 2 değil hatta direk 3. Günü istiyor hormon testi olmasa sadece ultrason da olsa özellikle soruyor yinede numarası falan varsa bi sorabilirsin.Benimde 10 ay oldu Allahım nasip etsin inşallah bizlereArkadaşlar bilen varmı acaba 9 aydır korunmasız ilişki yaşıyorum ama gebelik elde edemiyorum doktora gittim altan muane oldum bir sıkıntı yok dedi horman testi istedi adetin 3. Günü gel dedi oda bu ay gecilmeli oldu normalde şaşmaz hiç adetim şanş işteşimdi bugun 3 günü yarın 4 yarın gitsem bakarlar mı ya illa adetin 3 günümü gitmek gerek çaşışıuorm iş yerinde izin sıkıntıları da var ona göre yarın izin kullanacağım bir dahaki aya da bırakmak istemiyorum stres oldum artık her gün rüyam da hamileyim diye görüyorum
Kiste donustugunu biliyorum da adet olunuyor mu kistlestiyse onu merak ediyorum.Çatlamiyorsa kiste dönüşüyor diye biliyorum.
Evet haklisiniz yumurtlamadan 10 gunce gittigim icin tekrar gitmedim. 4 gun surduyse kesin olarak kistlesmis midir? Doktor hsg istedi direkt olarak ilk dogumum sezaryendi. Yapisiklik olmus olabilir diyor. Ben de catlama probleminden supheleniyorum.Normalde 4 gün boyunca çatlamadıysa doktora gitseydiniz çatlatma iğnesi verebilirdi.
İyi bir doktorla yumurtlama takibi yapabilirsiniz
Evet adet olmuştum ben sadece kistleşmişti geciktirebiliyor hatta benim kistim atıldığı ay erken adet olmuştum yani hormon değerlerini bozuyor sadece.Kiste donustugunu biliyorum da adet olunuyor mu kistlestiyse onu merak ediyorum.
Anladim tesekkurler.Evet adet olmuştum ben sadece kistleşmişti geciktirebiliyor hatta benim kistim atıldığı ay erken adet olmuştum yani hormon değerlerini bozuyor sadece.
Amin canım amin inşallah Rabbim isteyene versin yok yani istemeyip hamile kalanlar var sonra çocugu bakmazlar atarlar oraya buraya Rabbim isteyene versin inşallah. Doktorun numarası yok devlet doktoru ya bu ilk gün az geldi kanamam nokta kadsr diyebilirim normalde ilk günde iyi gelirdiGenelde 2 yada 3. Günü bakıyolar canım 4 geç oluyor galiba benim doktorum 2 değil hatta direk 3. Günü istiyor hormon testi olmasa sadece ultrason da olsa özellikle soruyor yinede numarası falan varsa bi sorabilirsin.Benimde 10 ay oldu Allahım nasip etsin inşallah bizlere
Kesin kistleşmiş demek için ultrason lazım. Çatlama zor ise havuç yiyin o dönemde ama tabii en güzeli zaman kaybetmeden doktorla takip yapmakEvet haklisiniz yumurtlamadan 10 gunce gittigim icin tekrar gitmedim. 4 gun surduyse kesin olarak kistlesmis midir? Doktor hsg istedi direkt olarak ilk dogumum sezaryendi. Yapisiklik olmus olabilir diyor. Ben de catlama probleminden supheleniyorum.
Bir dunya havuc yedim ama 4. Gun siliklesti.Kesin kistleşmiş demek için ultrason lazım. Çatlama zor ise havuç yiyin o dönemde ama tabii en güzeli zaman kaybetmeden doktorla takip yapmak
Amin canım amin inşallah Rabbim isteyene versin yok yani istemeyip hamile kalanlar var sonra çocugu bakmazlar atarlar oraya buraya Rabbim isteyene versin inşallah. Doktorun numarası yok devlet doktoru ya bu ilk gün az geldi kanamam nokta kadsr diyebilirim normalde ilk günde iyi gelird heralde canım bunada şükür adet olabiliyoruz öyle diyorum ben hep
Canim her ay yumurtlama olmaz, ust uste iki ay bile yumurtlama olmayabilir gayet normal ama adet olmaya devam ediyoruz. Yani o olmazsa bu olmaz diye birsey yok. Yumurtlama olur ama gebelik icin istenilen 18/20 mm büyüme olmazsa zaten dollenemez ve gebelik olusmaz. Yada büyür ancak catlamaz ve buyumeye devam ettigi için kist olur. Yada hepsi olur ancak dollenmez her ay %25 şans biliyorsun, bi bakarsin bi ay bi gunluk iliski ile tutar. Gebelik istiyorsan oncelikle stresi kafandan atman lazim, vücut öyle bisey ki anında tepki veriyor. Rahatlat kendini, olacak bir gun emin ol, sadece o güne kadar elinden geleni yap yeterYumurtlamam testte cok uzun surdu. Pikten sonra 4. Gun siliklesti. Pike kadar da 2 gun C çizgisine esit koyuluktaydi. Gecen ay doktora tesadüfen gittigimde yumurtan catlamis demisti ama luteal faza gore onun dediginden 14 gun sonra regl olmam gerekirken 18 gun sonra oldum. Yani yanlis gormus olabilir diye dusunuyorum. Bu ay yine yumurtlamadan on gun once kadar doktora gittim o da sen her ay adet oluyorsun bir duzenin var kendine gore, (ortalama 40 gunde bir) yumurtluyorsun ve catliyor dedi. Endisem yumurta olusup buyuyup catlamiyor olabilir mi? Her ay mutlaka adet olurum yani bazen 38 gun bazen 44 gune uzar ama olur. Sorum su ki yumurta catlamazsa da adet olur mu? Yumurtam catlamiyor olabilir mi? Nasil anlayabilirim?
Alttan muayene mi yapıolar adet iken bende yarın gidicemGenelde 2 yada 3. Günü bakıyolar canım 4 geç oluyor galiba benim doktorum 2 değil hatta direk 3. Günü istiyor hormon testi olmasa sadece ultrason da olsa özellikle soruyor yinede numarası falan varsa bi sorabilirsin.Benimde 10 ay oldu Allahım nasip etsin inşallah bizlere
Vallahi size soyle soyleyeyim. Ilki bir anda tek gecede olunca ikinci de bir türlü olmayinca insan ne yapacagini bilemiyor. Yumurta mi catlamiyor, sperm kalitesi mi bozuldu, tup mu tikali, yapisiklik mi var, yas faktöru mu etkiliyor diye dusunmeden edemiyorsunuz? Ozel hastanede docente gidiyorum bir sey yok diyor bir baskasina gidiyorum hemen hsg diyor. Ama 44 gun boyunca her gun iliskiyle de denedik gun asiri da denedik 6-7 ayda hic mi denk gelmez yani. Ister istemez stres oluyor insan kizim 11 yasinda 1 yil daha olmasa yas farki 12-13 olacak.Canim her ay yumurtlama olmaz, ust uste iki ay bile yumurtlama olmayabilir gayet normal ama adet olmaya devam ediyoruz. Yani o olmazsa bu olmaz diye birsey yok. Yumurtlama olur ama gebelik icin istenilen 18/20 mm büyüme olmazsa zaten dollenemez ve gebelik olusmaz. Yada büyür ancak catlamaz ve buyumeye devam ettigi için kist olur. Yada hepsi olur ancak dollenmez her ay %25 şans biliyorsun, bi bakarsin bi ay bi gunluk iliski ile tutar. Gebelik istiyorsan oncelikle stresi kafandan atman lazim, vücut öyle bisey ki anında tepki veriyor. Rahatlat kendini, olacak bir gun emin ol, sadece o güne kadar elinden geleni yap yeter
Kimi doktor alttan yapıyor evet ben bi doktora gittiğimde adetliydim direk alttan yaptı kendi doktorum genelde ultrason bakıyor bir sonraki ay alttan istediği zaman söylüyor vajinal bakacam diye siz yinede alttan gibi gidin çoğu öyle bakıyorAlttan muayene mi yapıolar adet iken bende yarın gidicem
Teşekkür ederimKimi doktor alttan yapıyor evet ben bi doktora gittiğimde adetliydim direk alttan yaptı kendi doktorum genelde ultrason bakıyor bir sonraki ay alttan istediği zaman söylüyor vajinal bakacam diye siz yinede alttan gibi gidin çoğu öyle bakıyor
Bende aynı durumdayım ilki ilk gece oldu smdi olmuo histeroskopi fln oldm hepsi temiz cıktıVallahi size soyle soyleyeyim. Ilki bir anda tek gecede olunca ikinci de bir türlü olmayinca insan ne yapacagini bilemiyor. Yumurta mi catlamiyor, sperm kalitesi mi bozuldu, tup mu tikali, yapisiklik mi var, yas faktöru mu etkiliyor diye dusunmeden edemiyorsunuz? Ozel hastanede docente gidiyorum bir sey yok diyor bir baskasina gidiyorum hemen hsg diyor. Ama 44 gun boyunca her gun iliskiyle de denedik gun asiri da denedik 6-7 ayda hic mi denk gelmez yani. Ister istemez stres oluyor insan kizim 11 yasinda 1 yil daha olmasa yas farki 12-13 olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?