Yumurta çatlamayla ilgili bakar mısınız?

Kızlar bn de de polikistik over sendromu var 2 senelık ewlıym hamıle klamıyrm bundan dolayı doktorum laparoskopı driling amelıyatını tavsıye ettı ne yapmalıyım sızce yumurluyrm ama catlamyrlar hormon da almak ıstemyrm amelıyt olayımmı ne yapayım sızce ....

kızlar bn de de polikistik over sendromu var 2 senelık ewlıym hamıle klamıyrm bundan dolayı doktorum laparoskopı driling amelıyatını tavsıye ettı ne yapmalıyım sızce yumurluyrm ama catlamyrlar hormon da almak ıstemyrm amelıyt olayımmı ne yapayım sızce ....

ızlar bn de de polikistik over sendromu var 2 senelık ewlıym hamıle klamıyrm bundan dolayı doktorum laparoskopı driling amelıyatını tavsıye ettı ne yapmalıyım sızce yumurluyrm ama catlamyrlar hormon da almak ıstemyrm amelıyt olayımmı ne yapayım sızce ....
Bence olma hemen ameliyat bendede vardi iki ay doğum kontrol hapi kullandim düştü kalmadi bişey baska dr ada görün bence

kızlar bn de de polikistik over sendromu var 2 senelık ewlıym hamıle klamıyrm bundan dolayı doktorum laparoskopı driling amelıyatını tavsıye ettı ne yapmalıyım sızce yumurluyrm ama catlamyrlar hormon da almak ıstemyrm amelıyt olayımmı ne yapayım sızce ....
Canım bende pkoyum hemen ameliyat olma bi kaç ay dene kendini olmadı bi ara ver pko olmama ragmen ben ilk gebeliğimi kendiliğinden oldu hiç ilaç doktor falan gitmedim bu ay klomen kullandım çaylatma iğnezi oldum 25 kasım gibi test yapacagım

Back