Merhabalar bahsettiğiniz gibi de olabilir yani arkadan gelen geç çatlamış da olabilir, veya kiste çevirmiş de olabilir doktorunuza giderseniz usg ile kesin sonuc alabilirsinizBu ay femera ile 2 yumurtam oluştu 19 mm ve 16 mm , doktor 2 gün daha bekleyelim küçük olanda büyüsün iğneyi oyle yapalim dedi ve 2 gün sonra iğneyi yaptık. İğneden 18 saat sonra çatlama ağrım başladı 3 saat sonra tamamen geçti o gün başka ağrım olmadı sanırım 1 tanesi o zaman çatladı, iğnenin 2. günü yine çatlama ağrısı olarak düşündüğüm bir ağrı başladı ve 2 gün sürdü ama iğnenin 18. Saatinde olan ağrıdan daha hafifti, kıvrandırmıyordu ama sürekli vardı. Hiç bu kadar uzun süreli bir çatlama ağrısı yaşamamıştım . Acaba yumurtanın biri kiste mi dönüşmüştür yoksa iğneden sonra 3. Gün mü çatlamıştır. Böyle bi durumla karşılaşan var mı??
Kiste dönüştüğü ne zaman anlaşılır peki regli olmadan önce mi gitmem gerekMerhabalar bahsettiğiniz gibi de olabilir yani arkadan gelen geç çatlamış da olabilir, veya kiste çevirmiş de olabilir doktorunuza giderseniz usg ile kesin sonuc alabilirsiniz
Adet gecikmesi bile yapabilir kist varsa yani imkanınız varsa kiste dönüp dönmeediğini öyle öğrenebilirsiniz ancaKiste dönüştüğü ne zaman anlaşılır peki regli olmadan önce mi gitmem gerek
Bugun iğneden sonra 14.gün, 2 gün sonra normal regl günü , regl olmazsam o zaman kist olmuşmu diye kontrole gideyim ben teşekkür ederimAdet gecikmesi bile yapabilir kist varsa yani imkanınız varsa kiste dönüp dönmeediğini öyle öğrenebilirsiniz anca
Doktor iğnenin 4. Gününden itibaren sabah akşam progestan 200 kullanmamı istedi ve kullandım düne kadar, belki fitil verdi diye test istememiştir. 22 ağustosta gebelik testi yap sonrasına bakalım dedi sadeceAdetin 21. Gününden itibaren muayeneye gidip öğrenebilirdin.
Ayrıca 21. Gün Progesteron değerine bakması lazımdı doktorunun. Yumurta çatlayıp çatlamadığı belli oluyor çünkü.
Rica ederim ne demekBugun iğneden sonra 14.gün, 2 gün sonra normal regl günü , regl olmazsam o zaman kist olmuşmu diye kontrole gideyim ben teşekkür ederim
Test günün gelmiş test yapabilirsin neden takıldın ki çatlayıp çatlamadığınaDoktor iğnenin 4. Gününden itibaren sabah akşam progestan 200 kullanmamı istedi ve kullandım düne kadar, belki fitil verdi diye test istememiştir. 22 ağustosta gebelik testi yap sonrasına bakalım dedi sadece
Uyandığımda erken gebelik testi yaptım negatif çıktı , o ağrı kist ağrısımıydı acaba diye düşündüm o yüzdenTest günün gelmiş test yapabilirsin neden takıldın ki çatlayıp çatlamadığına
Ayrıca iğne olduğun ay normal adet düzenin değişebilir
o zaman muayene ile belli olur kist olup olmadığı en sağlıklısı doktor kontrolü.Uyandığımda erken gebelik testi yaptım negatif çıktı , o ağrı kist ağrısımıydı acaba diye düşündüm o yüzden
Benim de normalde göğüs hassasiyetim olurdu hep, şuan daha öncekiler gibi olmayan damarlarım çekiliyormuş gibi tuhaf bir ağrı var.o zaman muayene ile belli olur kist olup olmadığı en sağlıklısı doktor kontrolü.
Ben de femara kullandım adetim 9 gün sürdü normalde 5 gün göğüs hassasiyetim olurdu o da olmadı ben de kistten şüpheleniyorum yarın 21. Günüm progesteron değerim ve muayene ile anlaşılacak kist mi çatlama mı.
Göğüs hassasiyeti var mı ?Benim de normalde göğüs hassasiyetim olurdu hep, şuan daha öncekiler gibi olmayan damarlarım çekiliyormuş gibi tuhaf bir ağrı var.
İnşallah senin ki çatlamıştır ve pozitifi görürsün