• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurta çatlamasından sonra doğurganlık döneminde ilişkiden sonra ne kadar zamanda test yapılmalı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asya353535

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
52
6
16
33
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. benımde bikaç sorum olucak cevaplarsanız sevinirim.İlk gebeliğim dış gebelik oldu şubat ayında ameliyat oldum ve sağ tüpümü aldılar.Doktorum 2 adet döneminden sonra gel dedi gittik.adetim 20 nisandı, 35 günlük döngüm var. 4-8 mayıs arası sansın yuksek dedi.5-6-7 sinde eşimle ilişki yaşadık,ne kadar zaman sonra idrar testi yada kan testi yapabilirim?Çok merak ettiğim için çok beklemek istemiyorum en erken ne zaman belli olur acaba?

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. benımde bikaç sorum olucak cevaplarsanız sevinirim.İlk gebeliğim dış gebelik oldu şubat ayında ameliyat oldum ve sağ tüpümü aldılar.Doktorum 2 adet döneminden sonra gel dedi gittik.adetim 20 nisandı, 35 günlük döngüm var. 4-8 mayıs arası sansın yuksek dedi.5-6-7 sinde eşimle ilişki yaşadık,ne kadar zaman sonra idrar testi yada kan testi yapabilirim?Çok merak ettiğim için çok beklemek istemiyorum en erken ne zaman belli olur acaba?
bana göre adet tarihinini beklemen lazım yani 20-21 mayıs bekle olmazsan test yap.

Bir oncekinde 5 haftalikken ogrenmistim oyuzdn emin olamadim ama haklisin beklemek lazim cikmayabiliyormus

Back