Gebeliğe Hazırlık Yumurta çatlamasına rağmen hamile kalamama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Moruk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
282
94
kızlar eşimin de benimde hiçbir sorunumuz yok. Hormonlarım da temiz. Kistte yok. Ama adetlerim liseden beri hep düzensiz. İki ayda bir olurum,40 günde bir olurum değişir yani. Bu ay gebelik düşündüğümüz için ve 9 aydır hamile kalamadığım için doktor takibi yaptırdım . Yumurtam gelişti ve 25 şubat gibi çatladı. O günleri de değerlendirdik. O kadar umutluydum ki anlatamam size.. çünkü hiç ağrı hissetmeyen ben ilk kez yumurtlama ağrısını tatmıştım . Adet günüm 9 marttı. Adet olmayınca iki gün sonra kan testi yaptırdım ama NEGATİF.. şuan 5 gün geçti hala adet olmadım. doktoru aradım beklememi ve adet olunca gelmemi söyledi. Böyle çatlama ile ilgili bir durum yaşayan ve hamile kalan bir kişi bile var mı burda ? Lütfen mesajlarınızı esirgemeyin.

Bende gecen ay catlatma ignesi vurundum ise yaramadi adetim 3 gun erken oldu bu ayda konttole gitmedim kendiligimden hamile kalirim diye

canım yumurta çatlayımca bile şansın % 25 umutsuz olma şükür yumurtan çatlıyor eşinde sorun yok stres yaparsan olmaz pozitif düşün lütfenn

yaaaaaaa çokkkkkk sevindim rabbim kucagına almayı nasip etsin sağlıkla mutluluklaaa:)

Hepinizin sağlıklı sıhhatli imanlı akıllı aslan gibi bebekleri olur inşallah. Vatanına milletine hayırlı olacak evlatlar versin Rabbim her isteyene . Ben en beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim. Herşeyden umudu kesmiş ve vazgeçmişken. Telefondaki hamilelik adet vs uygulamalarını silmiştim. Kafamdan atmıştım tamamen

aynen o zaman oluyor bende 6 aylık evliyim en başından beri deniyoruz bende ilk defa bu ay hiç birşey yapmadım yumurtalama günü bile hesaplamadım bekliyorum bende sadece gün aşırı ilişki oldu ama ilk defa bu ay rüyamda hamile olduğumu gördüm hayırlısı rabbim zamanını verir. çok sevindim adına

Ben deneyeli 9 ay oldu öyle hamile kaldım. Vakti saati varmış demekki. Gün aşırı ilişki olmalı mutlaka.

Şuan çocuk istemiyorum.İlişki sonrası 15 saat sonra ertes72 hapı kullandım. Bu arada doğurgan dönemimdeyim ertesi gün çok küçük bir kanama gördüm iğne ucu kadar sürekli hasta olmuş hissi ve küçük miğde sancıları bugün üçüncü gün henüz bir kanama olmadı kadın doğum uzmanına görümdüm sol yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi bir hafta beklememiz gerektiğini henüz birşeyin belli olmadığını söyledi hapın %100 etkisinin olmadığını söyledi kanamamın olduğunu sordu. Var mı başından böyle birşey geçen bilgi sahibi olan

Kizlar aklima takilan bir soru var
Yumurtlama doneminde akinti olmazsa yumurta catlamiyor demek mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…