Gebeliğe Hazırlık Yumurta çatlamasi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk defa mi gtceksnz henüz benimde tecrübem yok ama sizde isteyebilirsnz ne gerekiyosa yapin derim yoksa ilerde daha çok skntı olur esinizde tahlil versn
Gittim doktora canm esimde gitti doktrdan hic memnun degildm bilmihrm yine adetn 3 gunu gel dedi laf anlatamadm azarlar gibi konstu vajinusmustan supelndi biraz moralm sifr

Ovu testinde en koyu oldugu gün var ya, o günden sonra 24-36 saat içinde çatlıyo, ve 24 saat yaşıyor.
Ateş ölçme metodu grubunda görmüştüm, yumurtlamadan 3 gün önceden başlayarak olasılık artıyor.
En büyük ihrtimal de çatlamadan bigün önce girilen ilişkiymiş. Yüzde26 ihtimal yazıyordu.
Çatladığı gün ise yüzde 15 ihtimalmiş.
Bu arada benim ateşim adet olmadan 1-2 saat öncesine kadar 0.3 derece yüksek kalıyor düşmüyor açıkcası.

Ovu testinde en koyu oldugu gün var ya, o günden sonra 24-36 saat içinde çatlıyo, ve 24 saat yaşıyor.
Ateş ölçme metodu grubunda görmüştüm, yumurtlamadan 3 gün önceden başlayarak olasılık artıyor.
En büyük ihrtimal de çatlamadan bigün önce girilen ilişkiymiş. Yüzde26 ihtimal yazıyordu.
Bu arada benim ateşim adet olmadan 1-2 saat öncesine kadar 0.3 derece yüksek kalıyor düşmüyor açıkcası.
Catlamadan bir gün önce olmadi catladigi gece oldu ertesi sabah , aksam bide bi sonraki gün aksam maksat bebis olsun:110:

Yumurtlamam bit
yumurtlma dönemim
bitti adetime 14 gün kaldi hala ateşim var niye?

Ovilasyon testiyle takip ediyorlar ohle biseymi soruysn

Hayır canım benim söylediğim doktor muayene ediyor ultrason cihazında gözüküyor boyutu falan. Ovülasyon testi evde kendin yaptığın bi test. Yumurtanın çatlayıp çatlamadığını evde takip edebilmek için.

Hayır canım benim söylediğim doktor muayene ediyor ultrason cihazında gözüküyor boyutu falan. Ovülasyon testi evde kendin yaptığın bi test. Yumurtanın çatlayıp çatlamadığını evde takip edebilmek için.
Evt biliyorum duydum ams denemedim kendim anladgim icin beni yaniltmassin diye

Kızlar merhaba. Ben de bugün doktor gittimde sol yumurtalıkta 1 tane yumurta gelişiyor dedi. Adetimin 10.gunu ve 12.2 mm dedi. İlaç falan hiçbişi kullanmadım bu boyutta şu an. Normal mi acaba ilaçsız falan gelişim için? Hiç ilaç içmeden yumurta takibi yaptıran oldu mu aranızda? Perşembe’ye olgunlaşmış olur mu acaba 🙄
Gerek kalmiyo saglikli bir bayanda

Back