Gebeliğe Hazırlık Yumurta çatlamasi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denktas

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
331
101
18
27
cuma günü yumurtam çatladi hala ateşim var kasiklarim agryo yumurta catladiktan kac saat sonra iliskiye girilir :anneadayı:

Çatladıktan sonra yumurtanun ömrü 24 saat. Öncesinde ilişki oldu ise olur. Eger olmadıysa gec olabilir şu an

Hiç çocgum yok bilgimde yok bu konularda alah kimsenin kucagini bos birakmasin ❤
Benimde yok canım yaşaya yaşaya öğreniyorsun. Ben tedavi ye başladım takip ediliyor yumurta ordan biliyorum

Benimde yok canım yaşaya yaşaya öğreniyorsun. Ben tedavi ye başladım takip ediliyor yumurta ordan biliyorum
Yarin doktora gitcem bana da yardimci olurmusnz 1 senedr deniuoz olmuyo bu yumurta gelistrci yada catlatma ignesini kendimizmi istiycez doktora ne demem gerekli aceba

Yarin doktora gitcem bana da yardimci olurmusnz 1 senedr deniuoz olmuyo bu yumurta gelistrci yada catlatma ignesini kendimizmi istiycez doktora ne demem gerekli aceba
İlk defa mi gtceksnz henüz benimde tecrübem yok ama sizde isteyebilirsnz ne gerekiyosa yapin derim yoksa ilerde daha çok skntı olur esinizde tahlil versn

Once tetkiklerini yapıyorlar sorun nerde die. Genelde bir sebebi olmayana yada polikistik olana veriyorlar. Ben oncesinde rahim filmi cektirdim hormon testlerim yapıldı eşime de bakıldı. Doktor sorun yok dedi bekleyin olmazsa tedaviye başlayalım dedi. Benim de olmayınca başladık. İyi bir araştırma hastanesinin infertilite bölümünden randevu alın burası 1 senedir cocugu olmayanların gittiği yer butun bu araştırmayı onlar yapıyor sen bişey istemiyorsun.

Kızlar merhaba. Ben de bugün doktor gittimde sol yumurtalıkta 1 tane yumurta gelişiyor dedi. Adetimin 10.gunu ve 12.2 mm dedi. İlaç falan hiçbişi kullanmadım bu boyutta şu an. Normal mi acaba ilaçsız falan gelişim için? Hiç ilaç içmeden yumurta takibi yaptıran oldu mu aranızda? Perşembe’ye olgunlaşmış olur mu acaba 🙄

Olabilir artabilir sonucta 0 degil
Kafam karisti daha once adetim iki hafta gecikmisti bi doktora gitmistk kist vatmisti ozman 1.20 mi ne cikti yanlis olmasn bugun doktora gittim yine muane icin adetim adetim geceli 6 gun oldu boyle gorunce sasrdm daha yeni bitti ya

Kızlar merhaba. Ben de bugün doktor gittimde sol yumurtalıkta 1 tane yumurta gelişiyor dedi. Adetimin 10.gunu ve 12.2 mm dedi. İlaç falan hiçbişi kullanmadım bu boyutta şu an. Normal mi acaba ilaçsız falan gelişim için? Hiç ilaç içmeden yumurta takibi yaptıran oldu mu aranızda? Perşembe’ye olgunlaşmış olur mu acaba 🙄
Ovilasyon testiyle takip ediyorlar ohle biseymi soruysn

Back