Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatladıktan sonra yumurtanun ömrü 24 saat. Yumurtam aksam çatladi iliski oldu sabahta oldu ertesi aksam gene denedik kismet artik![]()
Benimde yok canım yaşaya yaşaya öğreniyorsun. Ben tedavi ye başladım takip ediliyor yumurta ordan biliyorumHiç çocgum yok bilgimde yok bu konularda alah kimsenin kucagini bos birakmasin ❤
Gelecek ay bende başlicam bakalim bu ay olmazsa adetime 2 hafta var dahaBenimde yok canım yaşaya yaşaya öğreniyorsun. Ben tedavi ye başladım takip ediliyor yumurta ordan biliyorum
Olur inşallah cok düşünme cok araştırma kendi kendimizi strese sokuyoruz.Gelecek ay bende başlicam bakalim bu ay olmazsa adetime 2 hafta var daha
Biz sokmuyorz bizi strese sokuyorlarOlur inşallah cok düşünme cok araştırma kendi kendimizi strese sokuyoruz.
Kac zmandan beri evlisnzOlur inşallah cok düşünme cok araştırma kendi kendimizi strese sokuyoruz.
Yarin doktora gitcem bana da yardimci olurmusnz 1 senedr deniuoz olmuyo bu yumurta gelistrci yada catlatma ignesini kendimizmi istiycez doktora ne demem gerekli acebaBenimde yok canım yaşaya yaşaya öğreniyorsun. Ben tedavi ye başladım takip ediliyor yumurta ordan biliyorum
İlk defa mi gtceksnz henüz benimde tecrübem yok ama sizde isteyebilirsnz ne gerekiyosa yapin derim yoksa ilerde daha çok skntı olur esinizde tahlil versnYarin doktora gitcem bana da yardimci olurmusnz 1 senedr deniuoz olmuyo bu yumurta gelistrci yada catlatma ignesini kendimizmi istiycez doktora ne demem gerekli aceba
Once tetkiklerini yapıyorlar sorun nerde die. Genelde bir sebebi olmayana yada polikistik olana veriyorlar. Ben oncesinde rahim filmi cektirdim hormon testlerim yapıldı eşime de bakıldı. Doktor sorun yok dedi bekleyin olmazsa tedaviye başlayalım dedi. Benim de olmayınca başladık. İyi bir araştırma hastanesinin infertilite bölümünden randevu alın burası 1 senedir cocugu olmayanların gittiği yer butun bu araştırmayı onlar yapıyor sen bişey istemiyorsun.Yarin doktora gitcem bana da yardimci olurmusnz 1 senedr deniuoz olmuyo bu yumurta gelistrci yada catlatma ignesini kendimizmi istiycez doktora ne demem gerekli aceba
Kac zmandan beri evlisnz
Olabilir artabilir sonucta 0 degilBeta hgc 1.73 hamile olunmuyo demi![]()
Kafam karisti daha once adetim iki hafta gecikmisti bi doktora gitmistk kist vatmisti ozman 1.20 mi ne cikti yanlis olmasn bugun doktora gittim yine muane icin adetim adetim geceli 6 gun oldu boyle gorunce sasrdm daha yeni bitti yaOlabilir artabilir sonucta 0 degil
Ovilasyon testiyle takip ediyorlar ohle biseymi soruysnKızlar merhaba. Ben de bugün doktor gittimde sol yumurtalıkta 1 tane yumurta gelişiyor dedi. Adetimin 10.gunu ve 12.2 mm dedi. İlaç falan hiçbişi kullanmadım bu boyutta şu an. Normal mi acaba ilaçsız falan gelişim için? Hiç ilaç içmeden yumurta takibi yaptıran oldu mu aranızda? Perşembe’ye olgunlaşmış olur mu acaba![]()