• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta Çatlaması YARDIMMMMMMM

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
648
Bursa
Canlarım sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.
Polikistik over hastasıyım.Dolayısıyla adet düzensizliğim var fakat dr kontrolunda şeker ilacıyla adetim sağlanmakta..Adet düzensizliği olduğu için yumurtlama gününü kestirmek çok zor.Bir sürü şey okudum ama kitap gibi net olmayan şeyler..

Bu ay yaşadıkalrım şöyle,
Gögüs uçlarımın hafif acıması,belirginleşmesi
Karnımın içinin hafif sızlaması(bir yeriniz morarır hafif acırya öyle bir sızı)
Biranda gelen yoğun kıvamlı akıntı 2 kez...aynı gün:5:ün sabah ve gecesinde

Bunlar belirtimi,lütfen yardım...

Polikistik over hastasıyım.Dolayısıyla adet düzensizliğim var fakat dr kontrolunda şeker ilacıyla adetim sağlanmakta..Adet düzensizliği olduğu için yumurtlama gününü kestirmek çok zor.Bir sürü şey okudum ama kitap gibi net olmayan şeyler..

bunlar hamilelik belirtisi canım

ama canım ayın 7.adet tarihimdi...bu kadar erken belirti verirmi?

hiç belli olmaz tatlım benim adetime 1 buçuk hafta kala belirtilerim başlamıştı. tabi bende bide aşırı mide bulantısı ve sürekli idrara çıkma hissi vardı

hiç belli olmaz tatlım benim adetime 1 buçuk hafta kala belirtilerim başlamıştı. tabi bende bide aşırı mide bulantısı ve sürekli idrara çıkma hissi vardı

bende mide bulantısı falan yok ama gögüsümde acı var,ağırlık daha doğrusu..birde hani derlerde yumurtlama olduğunda 5-10cm uzayan sıvı olur.o sıvı yoktu.sadece dün öğlen akşam ıslaklık hissettim.bir anda geldi.

bende mide bulantısı falan yok ama gögüsümde acı var,ağırlık daha doğrusu..birde hani derlerde yumurtlama olduğunda 5-10cm uzayan sıvı olur.o sıvı yoktu.sadece dün öğlen akşam ıslaklık hissettim.bir anda geldi.

en iyi sen anlarsın canım kendi durumundan tabi ben seni umutlandırmıyım. ewet sümük gibi bi sıvı geliyo yumurtlama zamanında. inşallah tutar ya Allahım gönlüne göre versin benide senide tüm isteyenleri bebişlerine kavuştursun :16:

en iyi sen anlarsın canım kendi durumundan tabi ben seni umutlandırmıyım. ewet sümük gibi bi sıvı geliyo yumurtlama zamanında. inşallah tutar ya Allahım gönlüne göre versin benide senide tüm isteyenleri bebişlerine kavuştursun :16:

ben 1.bebeğimi 33.haftada erken doğurdum.gebelik zehirlenmesi oldu.2 gün yaşadı bebeğim.3 yıldır hiç bebeği anmadık ama artık ateş düştü içime..çok istiyorum..allah isteyen herkeze nasip etsin...

ben 1.bebeğimi 33.haftada erken doğurdum.gebelik zehirlenmesi oldu.2 gün yaşadı bebeğim.3 yıldır hiç bebeği anmadık ama artık ateş düştü içime..çok istiyorum..allah isteyen herkeze nasip etsin...

Allahım sabrını versin inşallah. bende ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim kalp atışı yoktu. çok yıprandık. ama pes etmedik durmadan çalışıyoruz dua ediyoruz olacak bebişlerimiz inşallah Allahın izniyle :)

bence yumurtlama günündesin 7sinde adet olduysan.bide düzensiz adet görüyorum diyosun internetten ovulasyon kiti al derim bu durumlarda faydası oluyo:34:

Back