Yumurta çatlama işlemi

Seymahamit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
49
19
38
27
Mrb 1 buçuk yıldır evliyim çocuğum olmuyor geçen ay hsg testi çektim doktorum herşey normal dedi adet olduğunda gel yumurta çatlama iğnesi yapacaz dedi adet oldum, daha gitmedim yarın gtcem ama iğne hakkında Bi bilgim yok herşey normalse iğne ne için yumurtalıklarda gayet iyi demişti doktor bu konu hakkında bilgisi olan var mı bide iğne yaparsam o ay hamile kalır mıyım

Yumurtaların geliştiği zaman çatlamasına yardımcı oluyor bir çok kişi de bu yöntemle hamile kalabiliyor bende sonucu bekliyorum dört gözle bu ay

Peki ilk defa mı yaptınız bide canınız acıdımi nasıl oluyor kesin hamile kalınıyor mu bazı insanlar yan etki yapıyor diyorlar

Peki ilk defa mı yaptınız bide canınız acıdımi nasıl oluyor kesin hamile kalınıyor mu bazı insanlar yan etki yapıyor diyorlar
Canm sana bir hap vericek 5 gün kullanıcaksın ardından iğne vurdurucaksın. Sıfır acı hiç bir şey hissetmessin korkmanı gerektirecek bir durum yok. Yumurtanı çatlatıcak o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…