Yumurta çatladiktan sonra fazla yaşamıyor
Evet beni de o düşündürüyor maalesef ne zaman çatladı onu da bilmiyorum umarım bugün catlamistir max 24 saat yaşıyormuş
önemli olan yumurta çatladıgında spermle buluşması,sonrasının pek anlamı yok aslında ,ama sen 22 değerlendirmişsin canım bence yeterli olur
Bnce fazla takmayın ve en iyisi ovulasyon testi ebru ceylan ın testi ile tel seferde hamile kaldım çook öneren var.
Yaa o zaman hemen bak canımHic duymamıştım bakim. 6 senelik evliyim yaş 34 ister istemez insan kavuşmak istiyor artık hayırlısı ile
Yaa o zaman hemen bak canım
Bir Gebenin Günlüğü (@birgebeningunlugu) • Instagram ; Bir Gebenin Günlüğü
Bir Gebenin Günlüğü (@birgebeningunlugu) • Instagram ; Bir Gebenin Günlüğübirgebeningunlugu.com
Esra değil canım ebru ceylanCanım ben ismini esra olarak değil de bir gebenin günlüğü olarak biliyormusumgynoseed ve ovulasyon testi aldım burdan
Çatlama öncesi birliktelik ile daha fazla şansınız var. 22. Şubatta olmuş işte :)
Ovulasyon testleri bizi çok gerdi. Reglden sonra başlayıp gün aşırı 18. Güne kadar değerlendirdik. pCos varsa 21. Güne kadar devam edilirse iyi olur
Takip ederek böyle vücudunu tanıyacaksın, yorucu ama meyvesi çok güzel:) İnşallah tutmuştur. 20 sinde kasık sancın, akıntı falan nasıldı?
Spermler uzun süre canli kaliyor, Insallah tutmustur. Bir süre akinti devam ediyor sonra kesiliyor zaten yavas yavas
İnşallah kuzucumCok begendim senaryonu , Insallah Mutlu sonla biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?