- 9 Temmuz 2019
- 146
- 53
- 48
- 27
- Konu Sahibi Petrichora
Yumurtlayamıyorum.
Yumurta büyütmek için kullandığınız doğal besinler neler ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer prolaktin değerin yüksek değilse incir iyi geliyor diyorlar büyütmesineYumurtlayamıyorum.
Teşekkür ederim cevabınız için pkosluyum ve adet göremiyorum yumurtlayamamanın yani sıra sürekli ödem tutuyor vücudum ve kilo alıyorum. Siz tüp bebek mi yaptınız bizde düşünüyoruzMenopur, merional ve gonal-f
Düşük kullandım incir ama bir işe yaramadi malesefEğer prolaktin değerin yüksek değilse incir iyi geliyor diyorlar büyütmesine
Evet ama biz benim amh değerimden dolayı tüp bebek yaptık. Ben de regl olamıyordum, yani 6 7 ayda bir ancaTeşekkür ederim cevabınız için pkosluyum ve adet göremiyorum yumurtlayamamanın yani sıra sürekli ödem tutuyor vücudum ve kilo alıyorum. Siz tüp bebek mi yaptınız bizde düşünüyoruz
Doktor muayenesi eşliğinde femara kullanabilirsiniz o zamanDüşük kullandım incir ama bir işe yaramadi malesef
Amhye baktirmadim henüz ama ilk isim baktirmak kilo durumunuz nedir Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) benimle aynı seyleri yaşayıp şu an hamile olanlari gördükçe içim kıpır kıpır oluyor umutla doluyorEvet ama biz benim amh değerimden dolayı tüp bebek yaptık. Ben de regl olamıyordum, yani 6 7 ayda bir anca
Denedim kistcikler oluştu yeteri kadar büyümedi klomen de aynıDoktor muayenesi eşliğinde femara kullanabilirsiniz o zaman
Amh sadece kaliteyi mi gösteriyor bilginiz varsa aydnlatrmsnzEvet ama biz benim amh değerimden dolayı tüp bebek yaptık. Ben de regl olamıyordum, yani 6 7 ayda bir anca
Amh değerim 0.01 çıktı, hemen tüp bebeğe koştuk. İkizlere hamileyim şu an amin inşallah isteyen herkesin olsunAmhye baktirmadim henüz ama ilk isim baktirmak kilo durumunuz nedir Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) benimle aynı seyleri yaşayıp şu an hamile olanlari gördükçe içim kıpır kıpır oluyor umutla doluyor
Amh yumurtalıkta kalan yumurta hücrelerinin sayısı. Yani yumurta rezervi. Kalitesi ile ilgili bir yorum yapmıyor. Menopoza yaklaştıkça azalması normal ama benim yaşıma göre çok azdı. Yani en fazla 1 2 yıl içinde menopoz öngördü doktorlar.Amh sadece kaliteyi mi gösteriyor bilginiz varsa aydnlatrmsnz
Kaç yaşındasınızAmh yumurtalıkta kalan yumurta hücrelerinin sayısı. Yani yumurta rezervi. Kalitesi ile ilgili bir yorum yapmıyor. Menopoza yaklaştıkça azalması normal ama benim yaşıma göre çok azdı. Yani en fazla 1 2 yıl içinde menopoz öngördü doktorlar.
31Kaç yaşındasınız
Ben 25 yaşımdayım doğumdan sonra amh değeri yükselen insanlar var umudunuzu yitirmeyin Allah bizim gibi isteyen herkese nasip etsin Tek nefeste çok kolay yorulmadan doğurursunuz insaAllah Allah sağlık sıhhat versin yeterince gebe kalabilmek için yoruluyoruz dogumlarimiz kolay olsun bari
Valla 2 tane kızçem olcak, artık amh yükselmese de olur çok sorun değilBen 25 yaşımdayım doğumdan sonra amh değeri yükselen insanlar var umudunuzu yitirmeyin Allah bizim gibi isteyen herkese nasip etsin Tek nefeste çok kolay yorulmadan doğurursunuz insaAllah Allah sağlık sıhhat versin yeterince gebe kalabilmek için yoruluyoruz dogumlarimiz kolay olsun bari
Bende hep ikiz çocuk istemiştirim çok zor oluyor mu nasıl gidiyorValla 2 tane kızçem olcak, artık amh yükselmese de olur çok sorun değil
Yok bugüne kadar hamile olduğumu bile hissetmedim. Uslu benim bebişlerBende hep ikiz çocuk istemiştirim çok zor oluyor mu nasıl gidiyor
Beni de dualarına kat bir çok insanda buna ranstliyorum zor gebe kalan insanların hamileliği güzel geçiyor evlatları da hayırlı oluyor insaAllah seninde hayırlı evlat olurYok bugüne kadar hamile olduğumu bile hissetmedim. Uslu benim bebişler
İnşallah teşekkür ederimBeni de dualarına kat bir çok insanda buna ranstliyorum zor gebe kalan insanların hamileliği güzel geçiyor evlatları da hayırlı oluyor insaAllah seninde hayırlı evlat olur