• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta büyümemesi

Withcrennn

Yolcu 🎈
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
729
239
103
27
Selam herkese 🍀 transfer aşamasındayım. transfer için doktoru tekrardan yumurta büyütüp çatlatacak olan var mı acaba?
Bana suan o tedavi uygulanıyor hergün gonal f 50 vuruyorum ama büyümemiş yumurtalarım persembe kontrolüm var baska bir tedavi uygulanacak sanırım. Bu sekilde bir durum yaşayan varmı acaba 😌

İlaç dozu düşük değil mi ya ben gonolf 900 günlük 225 mg vuruldum 2 iğne bitirdim 900lük opu oldu. Zaten sorunda bende yumurta büyümemesiydi. 50 mg az geldi gözüme belki yükseltir dozu büyümediği için

Selam herkese 🍀 transfer aşamasındayım. transfer için doktoru tekrardan yumurta büyütüp çatlatacak olan var mı acaba?
Bana suan o tedavi uygulanıyor hergün gonal f 50 vuruyorum ama büyümemiş yumurtalarım persembe kontrolüm var baska bir tedavi uygulanacak sanırım. Bu sekilde bir durum yaşayan varmı acaba 😌
İlaç dozu düşük değil mi ya ben gonolf 900 günlük 225 mg vuruldum 2 iğne bitirdim 900lük opu oldu. Zaten sorunda bende yumurta büyümemesiydi. 50 mg az geldi gözüme belki yükseltir dozu büyümediği için
Bana da çok az geldi vurulduğunuz iğne ben gonalf 900 ve 300 vurulmuştum toplam. Günlük 225 falan vurulmuştum

Bana da çok az geldi vurulduğunuz iğne ben gonalf 900 ve 300 vurulmuştum toplam. Günlük 225 falan vurulmuştum
Hatta benim sizle aynı doz olmasına rağmen 8 yumurta oldu ve 4 boş çıktı sadece 3 tane ilerledi 6. Güne iğneye rağmen. Günlük 50 mg yani dua etsen daha çok etkili parol gibi 😄

Opu öncesi bende 900 lük kullandım. 28 yumurta toplandı onda benim sorum transfer öncesi kullanılan gonalf ile ilgiliydi🍀

Opu öncesi bende 900 lük kullandım. 28 yumurta toplandı onda benim sorum transfer öncesi kullanılan gonalf ile ilgiliydi🍀

Transfer öncesi ben gonalf kullanmadım.

Transfer öncesi zaten yumurta olmuş olmuyo mu neden bidha gonolf siz havuz yönteminden mi bahsediyorsunuz acaba

Bende doğal transfer olmuştu ama ilaç kullanmadan kendi döngümde tek bir yumurtanın büyümesi tabi bu arada lh, E2 değerlerine ve rahim kalınlığına bakılıyor, herşey uygun olduğunda çatlatma iğnesi yapılıyor 5 gün sonrada transfer olunuyor.Sizinki ilaçla büyütülen bir yöntem sanırım, düzenli adet görüyorsanız büyüyecektir diye düşünüyorum

Transfer öncesi zaten yumurta olmuş olmuyo mu neden bidha gonolf siz havuz yönteminden mi bahsediyorsunuz acaba
Vücudun kendi yumurtasını büyütüp çatlayıp transfer ediyorlar, bana ilaçsız uygulanmıştı sanki kendiliğinden hamile kalıyor gibi oluyor vücut buda onun ilaçlı hali sanırım.Onun dışında estrofemle rahîm kalınlaşma yapılıp yumurtlama engellenip yapılan normal transfer de var , bu biraz taze transfer olmuşsun gibi oluyor

bebekokusuuu bebekokusuuu regl saatine kdar tutar benim yumurta büyümüyordu amh 1.76 yok ya adet düzenli olmasıda önemli değilmiş bu işte. Senelerce adet düzenli dedim avuttum kendimi bende 🤦‍♀️

bebekokusuuu bebekokusuuu regl saatine kdar tutar benim yumurta büyümüyordu amh 1.76 yok ya adet düzenli olmasıda önemli değilmiş bu işte. Senelerce adet düzenli dedim avuttum kendimi bende 🤦‍♀️
Allah Allah ama sonuçta vücut bir yumurtayı seçip büyütüp çatlatıyor ki adet oluyorsunuz, sanırım hepsinin bir anda büyümesi olmuyor sizde

Tedavide bütün yumurtalar gelişecek diye birşey olmayabiliyor malesef hç umudunuzu kaybetmeyin ben 2 başarısız aşılama bir başarısız tüp bebek tedavisinden sonra vitaminleri bıraktıktan 3 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım dua edin Allah'tan isteyin ve yardım edin zor durumda olanlara

Back