Yumurta büyümemesi , doktor sorunu,ovülasyon testi konuşalım

lunashiva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
71
19
24
Arkadaşlar merhaba biraz uzun olucak ama kısa tutmaya çalışacağım benimle aynı sorunu yaşayan varsa birlikte konuşalım fikir alışverişi yapalım 🙏
2 yıldır evliyim 1,5 senesi korunduk temmuz ayından itibaren korunmasız düzenli ilişkimiz var fakat ben 14 yaşımda adet problemi ile doktora gittiğimde minik bir kistim olduğunu doğum kontrol hapı ile parçalanıp gideceğini söyledi doktor onu kullandım . Temmuz ayında adetim gecikti ara ara böyle gecikmelerim olurdu ama en fazla 7-10 gün düzenli olarak 2-3 gün oynayarak adet olurdum temmuzda 1aya yakın gecikmem olunca doktora gittim sorun olmadığını stresten kaynaklı olabileceğini söyledi kistim falanda yoktu bebek istediğimi söylediğimde adet olduktan sonra gelmemi söyledi ben oldum gittim herşeye bakıldı tiroidim yüksekti onun için tedavi gördüm normale döndü kadın doğumun bana dediği rahim kalınlığı iyi yumurta rezervesi iyi sadece yumurtam yeterli olgunluğa ulaşmıyormuş klomen de kullandım bu arada yine aynı sonucu aldım bu şekilde 4 ay geçirdim bu arada bana gecikmelerimin genetik olduğunu ve her zaman bunu yaşayabileveğimi söyledi akrabamızda da böyle problem var adet gecikmesi polikistik over falan da demedi gayet normal gözüküyor yani adet düzenleyici verdi koruması olmayan ve takviyeler tabi ki doktordan memnun kalmadığım için değiştirmeye karar verdim bu ay ara vererek önümüzdeki ay başka doktora gitme kararı aldım hani ne zaman Vazgeçersen olur diyorlar ya rahatlamak istedim sorun şu 3 aydır ovülasyoj testi yapıyorum doktorun bana dediği adet düzenleyici hormonlarımı etkilediği için ovü testleri doğru sonuç vermez dedi ben yinede yaptım merakımdan altta fotoğrafları atacağım bu koyuluktaki test sizce pik mi çünkü belirtilerim var akıntı vs koyuda çıkıyor testler doktor 10mm olmuş olmaz bu ay diyor sürekli
Şuan hiçbir ilaç kullanmıyorum sadece takviye haplar ovülasyon testimde hafif koyulaşıyor sonra silikleşiyor göğüs ucu acıması hafif alıntılar var bu ara ben anlamıyorum lütfen yardımcı olalım birbirimize sizde yazın konuşalım adet tarihim 21-25 kasım en sonuncu bu ay olanlar yenilerini çekmemişim ilk attıklarım bana göre koyu olanlar

Eklentiler

• A79DC1DD-DF23-46EC-A5BC-1C4EEF0A8AD0.jpeg
    A79DC1DD-DF23-46EC-A5BC-1C4EEF0A8AD0.jpeg
    91,9 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_4034.jpeg
    IMG_4034.jpeg
    126,9 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_4341.jpeg
    IMG_4341.jpeg
    110 KB · Görüntüleme: 18
X