- 20 Ekim 2014
- 1.776
- 1.429
Merhaba kızlar pcosluyum bu ay progestan ile 1gün adet gördüm doktor yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi vercekti. klomende kullandım. 1haftadır takip yapılıyor normalde yumurta 1günde 1 ve ya 2mm büyürmüş... ama benim nazlının neyi var çözemedik..
Adet başlangıcından 13.günü yumurta 13mm 15.gün 14mm ve 17.günü 15mm olarak resmen günde yarım milim büyüyor. şaka gibi.. doktor son olarak pazartesi günü (3gün sonrası yani) son kez bakalım duruma göre iğneyi verelim yoksa diğer ay gonal f baslatıcam dedi... yarım mm de olsa büyüyor ama doktor pzrts son dedigi için bişey diyemedim.. en az 17-18mmde iğne uygulanıyormuş ama bu hızda pazartesi ennn fazla 16.5mm olur yani ümidim tükenmeye başladı..
Yumurtayı 3günde hızlıca büyütecek biryöntem varmı
Bu şekilde olupta gebe kalabilen varmı
(
Adet başlangıcından 13.günü yumurta 13mm 15.gün 14mm ve 17.günü 15mm olarak resmen günde yarım milim büyüyor. şaka gibi.. doktor son olarak pazartesi günü (3gün sonrası yani) son kez bakalım duruma göre iğneyi verelim yoksa diğer ay gonal f baslatıcam dedi... yarım mm de olsa büyüyor ama doktor pzrts son dedigi için bişey diyemedim.. en az 17-18mmde iğne uygulanıyormuş ama bu hızda pazartesi ennn fazla 16.5mm olur yani ümidim tükenmeye başladı..
Yumurtayı 3günde hızlıca büyütecek biryöntem varmı
Bu şekilde olupta gebe kalabilen varmı
(