Gebeliğe Hazırlık YUMURTA BOYUTLARI HAKKINDA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay maşallah ne güzel ya 4 yumurta benim hep tek yumurta oluşuyor bazen 2 tane oluyor ama alfa hep bir tane doktorum hep güzel yorum yapıyor bende ona güveniyorum ama burada yazılanları okuyunca insanın aklı karışıyor allah en kısa zamanda isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Hepimiz gebelik düşünüyoruz bu insanlar sürekli görüyor ve karşılaşıyor böyle durumlarda tamam belki olan vardır ama doktor bilerek kistin oluşmasına izin vermez sanmıyorum vardır bir bildiği diyip içimizi rahatlatmamız gerek strese girmekten ziyade bende okuyunca taktım kafama ama aslında iyi bişey yapamyorz doktor sonuçta yapıyosa bunu bildiği vardır diyorum yorumları takma kafana stres daha çok etkilyor biliyorsunki

Evet kesinlikle stres zaten olmama sebebi bu 1,5 sene olcak bizim nerdeyse tüm tahlilleri yaptırdım eşimde bende rahim filmi çekildim hepsi temiz ama olmuyor çünkü aşırı stres yapıyorum yapmak istemiyorum aslında ama elimde olan bir şey değil birde etrafındaki herkes hamile sürekli soruyolar falan insanın halinden hiç anlamıyorlar

Ben geçen sene bir gebelik geçirdim ama ilerlemedi kürtaj olmak zorunda kaldım ondan sonra 6 ay beklemek istedik biraz toparlanma açısından ondan sonra da olmadı 9 aydır deniyoruz olmyor inşallah sende bende güzel sonuçlar alırız

Merhaba naptınız gebelik oluştu mu

Yumurta boyutuyla ilgili benim de bi sorum olucak bu ay aşılama oldum kontrole gittiğim de 2 yumurtam vardı doktor çatlamışlar dedi ve ertesi gün hemen aşılama yaptı ama yumurtaların boyutları 27 mm ve 31 mm di cok büyük değil mi doktora sorduğumda çatlamışlar sorun yok dedi ama sağlıklımıdır bu boyuttaki yumurta yoksa bana boşuna aşılamamı yaptı kafam cok karışık

Merhaba canım, özelden yazdım baksr mısınız⚘

Merhaba sonuç ne oldu?

Merhaba sonuç ne oldu?
İnş hayırlı haberler olmuştur.

Merhaba sonuç ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…