• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurlama haftası ful değerlendirdim hamile kalir mıyım

betulrahimi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2022
793
181
23
23
Merhaba ben test kullanarak yumurlama gününü gördüm
Yumurlamadan önce 2 gün yumurlamadan sonra 3 gün ve catlamdan sorna 1 günü değerlendirdim toplamda yumurlama haftası 10 gün birliktelik geçirdim bugün 6. Günüm çatlamanin bas agrisi ara ara hafif kramplar gazla beraber baş dönesi şuan felekat derece de dönüyor ve omuz da fln ağrılarım oluyor ayın 1 inde böyle pütür pütür krem seklinde beyaz bir şey geldi o günü de degerrlendirdim hamile kalır mıyım

Merhaba ben test kullanarak yumurlama gününü gördüm
Yumurlamadan önce 2 gün yumurlamadan sonra 3 gün ve catlamdan sorna 1 günü değerlendirdim toplamda yumurlama haftası 10 gün birliktelik geçirdim bugün 6. Günüm çatlamanin bas agrisi ara ara hafif kramplar gazla beraber baş dönesi şuan felekat derece de dönüyor ve omuz da fln ağrılarım oluyor ayın 1 inde böyle pütür pütür krem seklinde beyaz bir şey geldi o günü de degerrlendirdim hamile kalır mıyım
Burda o kadar çok bu dediklerinizi yapıp hamile kalamayan var ki simdi ne desinler size yada ne diyelim size 😊 Allah ol derse olur nasip bu işler 🤲

Back