- 28 Şubat 2020
- 282
- 143
- 33
- 31
- Konu Sahibi zeynep551693
Hayırlısı canım bir daha ki ay olur inşallahYaptım canım gebelik,testi bişey yok. Aslında ovülasyon pik gibi köyü değil ama yine de koyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı canım bir daha ki ay olur inşallahYaptım canım gebelik,testi bişey yok. Aslında ovülasyon pik gibi köyü değil ama yine de koyu
Merhaba.. Bugün adetin 21.günü lh ve bhcg testi yaptım ekte mevcut.. Bakabilir misiniz gebelik kaynaklı mı? Bu arada pcos var bende ancak çatlama iğnesi vs kullanmadım 8 gün önce yumurtanın çatladığı o gördü doktorum.. Bir de sabah değil akşam idrarı..Hamile iken ovulasyon buna benzer olmalı kızlar
Var gibi daha çok erken en az 5 gün sonradan yapın testiMerhaba.. Bugün adetin 21.günü lh ve bhcg testi yaptım ekte mevcut.. Bakabilir misiniz gebelik kaynaklı mı? Bu arada pcos var bende ancak çatlama iğnesi vs kullanmadım 8 gün önce yumurtanın çatladığı o gördü doktorum.. Bir de sabah değil akşam idrarı..
Teşekkür ederim cevabınız için.. Daha evvel dış gebelik yaşadım ama ilk defa adet sancısı gibi basınç hissediyorum kasıklarda. Acaba psikolojik mi?Var gibi daha çok erken en az 5 gün sonradan yapın testi
İnşallah bu kez sağlıkla gelir psikolojik tabi ki rahat ol ve bol bol dua edinTeşekkür ederim cevabınız için.. Daha evvel dış gebelik yaşadım ama ilk defa adet sancısı gibi basınç hissediyorum kasıklarda. Acaba psikolojik mi?
Teşekkür ederimmmm.. İyi bayramlarİnşallah bu kez sağlıkla gelir psikolojik tabi ki rahat ol ve bol bol dua edin
Merhaba ben daha önce bu şekilde testten sonra kimyasal gebelik geçirmiştim umarım senin öyle değildir bi 5 gün sonra yaparsın tekrarMerhaba.. Bugün adetin 21.günü lh ve bhcg testi yaptım ekte mevcut.. Bakabilir misiniz gebelik kaynaklı mı? Bu arada pcos var bende ancak çatlama iğnesi vs kullanmadım 8 gün önce yumurtanın çatladığı o gördü doktorum.. Bir de sabah değil akşam idrarı..
Benim de geçen ay kimyasal oldu.. İnşallah bu ay tekrar etmez.. İnşallah tez zamanda bekleyen herkes evladını kucağına alırMerhaba ben daha önce bu şekilde testten sonra kimyasal gebelik geçirmiştim umarım senin öyle değildir bi 5 gün sonra yaparsın tekrar
Bugün tekrar test yaptım hayalet bile ikinci çizgi yok. Sanırım yine kimyasal olmuş...Merhaba ben daha önce bu şekilde testten sonra kimyasal gebelik geçirmiştim umarım senin öyle değildir bi 5 gün sonra yaparsın tekrar
Gebelik durumun var mı bi test dene istersenKızlar adete 4 gün var ovulasyon testim böyle ?? Sizce neden böyle
Gebelik testim yok canım tek ovulasyon testim vardıGebelik durumun var mı bi test dene istersen
Bu testlerden ben de yaptım. İlk önce yumurtlama yı gördüm o akşamı iyiki değerlendirmişim sabaha silikleşmeye başlamış çünkü. Baya silikleşti diğer günlerde.
10 gün sonra tekrar yapmayı dedim baktım koyulaşma var gibi. Ertesi gün tekrar baya koyulmuş. Derken böyle devam etti. Sonra elimdeki gebelik testini yaptım ve pozitifti.
Kızlar adete 4 gün var ovulasyon testim böyle ?? Sizce neden böyle
Canım yarın tekrar yap bakalım koyulasacak mi? Bugünü de değerlendir . Ben ikinci kez yumurtlamistim o ay. Eğer hiç siliklesmeden adete kadar giderse inşallah gebesindirMerhabalar bende bununla ilgili bişey sormak istiyorum siz tecrübeli olabilirsiniz.
Ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanmaya karar verdim tüm kurallara uyarak kullandım.
12 ve 13. Gün pik oldu 14. Gün silikleşti. Ve koyulaşıpta silikleşen günler 5 gün boyunca değerlendirdik inşAllah. Bugün tekrar bir yapmak istedim yine baya koyu çıktı bugün 23.gün bu ne anlama geliyor acaba. Regle 6 gün var gayet düzenlidir 28 günde bir olurum. Testleride ekliyorum
Ay öyle mi diyorsun dün 23.gündü koyu çıktı bugün 24.gün dünkinden daha koyu ve regle 5 gün kaldı bakalımCanım yarın tekrar yap bakalım koyulasacak mi? Bugünü de değerlendir . Ben ikinci kez yumurtlamistim o ay. Eğer hiç siliklesmeden adete kadar giderse inşallah gebesindir
İnşallah gebesindir. Yarında yap bakalım ne olacakAy öyle mi diyorsun dün 23.gündü koyu çıktı bugün 24.gün dünkinden daha koyu ve regle 5 gün kaldı bakalım
Canım ben dayanamayıp az önce gebelik testi yaptım bakar mısın ben mi yanlış görüyorumİnşallah gebesindir. Yarında yap bakalım ne olacak
Hayırlı olsun canım gebesinCanım ben dayanamayıp az önce gebelik testi yaptım bakar mısın ben mi yanlış görüyorum