Yükseleni Akrep Olan Oğlak Erkekleri Nasıldır ? Hadi Bakalım Kızlar :)

bencede kolaylık versin:KK53: şindik oğlak ve akrep birleşimi kendi bildiklerimden yola çıkarak yazıyorum...bikere oğlak ve akrep parayı severler yani tutarlı nerde nezaman harcamaları gerektiğini bilirler ve oğlak akrep olunca cimrilik çıkabilir ortaya...ama ilişki açısından kesinlikle sadık olur sahiplenici kıskanç olur...akrebin yıldızı mars olduğu için buda yüksek enerji verir yahi herşeye tepkisel olarak yaklaşır bide oğlakla birleşince sanırım asabiyetlik verir ani parlama olabilir..yükseleni akrep olan oğlak erkeğinin dışarıdan soğuk bi ifadesi vardır kesinlikle sıcak değildir..yükseleninin akrep olmasıda gözlerine anlam katar bakışları delicidir...çok uzun boylu olmazlar kolay hastalanmazlar fiziksel olarak güçlü bi yapıları vardır..yakışıklı olmayabilir ama fotojenik olabilir ve akrep ona cazibe vermiştir..oğlakta akrepte emir altına girmekten nefret eder e ikiside birleşince hiç giremez ama emir vermeyi yönetmeyi sever...ailesine evine düşkündür fazla sosyal olmayabilir akrep etkisiyle sevdiklerini herzaman koruma altına alma ihtiyacu duyabilir...ve yine yükselenin akrep olmasıyla sezgileri 6. hisleri gelişmiş olabilir...ona asla yalan söylemeyin tavsiyemdir...inatçı mı inatçı olur çünkü oğlakta akrepte çok inatçıdır..memnun etmek zor olabilir bu erkeği..kuralcı otoriterdir bildiklerinin dışına çıkmaz...soğuk görünüşünün altında romantik bi erkek yatabilir..güvenilirlerdir...ayyy yoruldum işte bukadar benden...:KK16:

benim eşim uzunboylu oldukça çekici ve yakışıklı gerçektende zor hastalanır ve çabuk toparlar, gözlerinde bir anlam vardır. kemikleri iridir. fakat hiç ama hiç kıskanç değil anlayamıyorum duygularını mı belli etmiyor acaba diye düşünüyorum ama kıskanç bir insanın duygularını belli etmemesi imkansız gibi geliyor bana. siz ne düşünürdünüz?? hiç kıskanç değil bende maço tip severim biraz :KK43:(

benim eşim uzunboylu oldukça çekici ve yakışıklı gerçektende zor hastalanır ve çabuk toparlar, gözlerinde bir anlam vardır. kemikleri iridir. fakat hiç ama hiç kıskanç değil anlayamıyorum duygularını mı belli etmiyor acaba diye düşünüyorum ama kıskanç bir insanın duygularını belli etmemesi imkansız gibi geliyor bana. siz ne düşünürdünüz?? hiç kıskanç değil bende maço tip severim biraz :KK43:(

aslında burcuna ve yükseleline göre kısknaç olması gerekir...ama demekki doğum haritasında başka yıldız etkileri var...bende akrep burcuyum ve yükselenim oğlak tam tersi:) ve aşırı kıskancım dostlaırmı bile kıskanırım

Rahatlik batiyor anlasilan.. evet evet rahatlik batiyor. Ozguveni olmayan adam sevdiginide sevmediginide kiskanir, cunku paylasamaz, bencildir bi tek onu sevsin onunla ilgilensin ister.. uyumsuzdur. Yani cok kiskanan insan seviyodur diye dusunmeyin, zira yakindan uzaktan alakasi yok.

aynı beni tarif etmişsin ama ben özgüven eksikliğine bağlı kıskançlık olmaz diye düşünüyorum. çünkü ben gerçekten kıskanç,paylaşmayı sevmeyen biriyim.hatta sadece benimle ilgilenmesini isterim kerynia

X