ünv.deyken yaz tatilinde kısa süre için bir işte çalışıyordum,patronum bana başka beklentilerle yaklaşmıştı malumunuz...:çok üzgünüm: kabul etmedim tabi..
bana sen işler nasıl dönüyor sanıyorsun ki kızım:uhm: bu çark böyle!!! demişti..
Bana şu an yazamayağım şeyler teklif etmişti.Şaka yaptığını düşünmeye çalıştım,inanamamıştım..ama adam son derecede ciddi idi...
tabi hemen o an arkama bile bakmadan işi bıraktım..:çok üzgünüm:
Tıpkı bir Türk filmi gibi de mi?:çok üzgünüm:
lisans döneminde ben de karşılaştım. tepkimi verdim, çıktım gittim. bana göre rezil bir durum, ama yapanların kendi ahlakı ile alakalı. bana göre ahlaksız kendine göre ahlakla alakasızdır.. eleştirmek bana düşmez bunu, kendi hayat kurallarım içinde. bu tür olaylar eleştiri, ayıplama, ikaz vs barındırmıyor kendi içinde. sözler havada kalıyor. yapan zaten bu tür lafları duymazlıktan gelecek, üstünde bile durmayacak kişilikte oluyor.. ve inanıyorum ki, bir şekilde hak yendiyse, bu tür bir yükselişin başka bir noktadan acı bir deneyimi çıkacaktır.. çok rastladım, bu tür bir durumla belli bir noktaya gelip işleri yürütemeyen hemcinslerime..
yok böyle bir şey demek isterdim ama anlattıklarınıza ve çevremden duyduklarıma bakılırsa bu tipler çok fazla. ama bence bu işin en kötü tarafı patronu ile böyle bir duruma giren ( amacı yükselmekse) ve amaçlarından biriside hemcinsinin işten çıkarılması. Kişiliksiz insanlar bence bunu yapar.:1ninca:
hepınızden cok cok özur dilerim ama ol e bır kaşar yuzunden işsiz kaldım ve ailem işten atıldıgımı bilmiyor benim size tavsiyem eger etrafınızda oyl ebir insan varsa en azindan megilli biri hıç dusunmeden uzaklasın ne olur