Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değeriniz düzenli kullanım ilaçla kısa sürede düşebilir ben ilk tahlil verdiğimde değerim 9lardaydı. 2.5 altına düşene kadar korundum 2.5 altına düştüğünde ise hamile kaldım. Merak etmeyin kısa sürede düşer ama ilaçlarınızı düzenli kullanın.Arkadaşlar merhaba,
Çocuk istiyorum, 30 yaşındayım. Dün kontrole kadın doğuma gittim. Tahliller verdi. TSH 5.65 çıktı. Buna çok üzüldüm.
TSH gebeliğe engelmiş sanırım.
Bu değerlerde olup, tedavi gören hamile kalan var mı?
Cevabınız için çok teşekkür ederim, kaç ayda düştü sizin değeriniz?Değeriniz düzenli kullanım ilaçla kısa sürede düşebilir ben ilk tahlil verdiğimde değerim 9lardaydı. 2.5 altına düşene kadar korundum 2.5 altına düştüğünde ise hamile kaldım. Merak etmeyin kısa sürede düşer ama ilaçlarınızı düzenli kullanın.
5 ayda düştü en düşük dozla başladık ayda bir kan verdim dozu arttırarak gittik.Cevabınız için çok teşekkür ederim, kaç ayda düştü sizin değeriniz?
Merhaba bi gelişme var mı... Tekrsr tahlil yspıldı mıArkadaşlar merhaba,
Çocuk istiyorum, 30 yaşındayım. Dün kontrole kadın doğuma gittim. Tahliller verdi. TSH 5.65 çıktı. Buna çok üzüldüm.
Merhaba, troid falan baktırdım T3 T4 onlar normal çıktı. Şimdi ilaç kullanıyorum düşer dedi doktor. Bir de bi test daha verdım o 1 ayda çıkıyormuş.Merhaba bi gelişme var mı... Tekrsr tahlil yspıldı mı
Ben de ilaca başladım euthyrox diye bir şey.. İnşallah cabuk düşürür korkuttu beni DrMerhaba, troid falan baktırdım T3 T4 onlar normal çıktı. Şimdi ilaç kullanıyorum düşer dedi doktor. Bir de bi test daha verdım o 1 ayda çıkıyormuş.
Değerimiz aynı çıkmış. Troide baktırdınız mı?Ben de ilaca başladım euthyrox diye bir şey.. İnşallah cabuk düşürür korkuttu beni Dr
Benim tsh 5.6 çıktı
Ben hamile kaldıktan sonra bendede çıktı baya yüksekti bir ay düzenli ilac kullandım dün kontrule gittim eskisinden eser yok düşmüş yok olmuş resmen ama ilaçlarımı hala kullanıyorum bide gebelige engeldir malesef erken tedavi olmazsan ömür boyu çocuk olmayadabilir geçmiş olsunArkadaşlar merhaba,
Başka troidle ilgili bi şeye baklmadı henüz. İlaca basladımDeğerimiz aynı çıkmış. Troide baktırdınız mı?
Aynen bende doktora gittim. İlaç verdi. Kullanıyorum, çok teşekkür ederim.Ben hamile kaldıktan sonra bendede çıktı baya yüksekti bir ay düzenli ilac kullandım dün kontrule gittim eskisinden eser yok düşmüş yok olmuş resmen ama ilaçlarımı hala kullanıyorum bide gebelige engeldir malesef erken tedavi olmazsan ömür boyu çocuk olmayadabilir geçmiş olsun![]()
Hamilelik düşündüğüm için T3 ve T4 de önemliymiş. Ondan baktı. Bir de sebebi ne diye baktı tiroide, nodül var mı diye.Başka troidle ilgili bi şeye baklmadı henüz. İlaca basladım
Hamilelik düşündüğüm için T3 ve T4 de önemliymiş. Ondan baktı. Bir de sebebi ne diye baktı tiroide, nodül var mı diye.
Ya bu arada ben hormon testi de verdim. Oda yüksek çıktı, şimdi doktordan çıktım. Bence sizde tüm değerlerinize baktırın.zor işler Allâh kolaylık versin bize
Hormon değerlerime baktırdım bu şekilde. Prolaktin de 25 ti galibaYa bu arada ben hormon testi de verdim. Oda yüksek çıktı, şimdi doktordan çıktım. Bence sizde tüm değerlerinize baktırın.
Nasış degerleeiniz sizinYa bu arada ben hormon testi de verdim. Oda yüksek çıktı, şimdi doktordan çıktım. Bence sizde tüm değerlerinize baktırın.
anti Tg ve tpo baktı doktor. Tg yüksek çıktı. Kronik olabilir dedi. 6 ayda bir kontrol dedi bana.Nasış degerleeiniz sizin
Herhangi bir rahatsızlığınız belirtiniz var mıydıanti Tg ve tpo baktı doktor. Tg yüksek çıktı. Kronik olabilir dedi. 6 ayda bir kontrol dedi bana.