Yüksek Tansiyon

neval_bydemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
15
0
43
Bu konu acıldımı bilmiyorum ama bilgisi olanlardan yardım istiyorum,gecen kontrole gıttiğimde tansıyonum 14/8 cıktı yuksek buldular bır suru test yapıldı allaha bın sukur bır sorun cıkmadı.
ama kontrol verdıler sımdı devamlı olcum yapıyoruz 31 haftamdayım bu gune kadar hep normaldi sımdı hafıf de olsa şişmelerim oluyor başından bu tarz bir şey geçenlerin ızledıgı yolu merak edıyorum,şimdiden tşk:nazar:

gecmıs olsun..
benımde ara ara yukselmeye basladı tansıyonum.bende sureklı olcum yapıyorum.normalde tansıyonum 9/6 dır.yarın kontrole gıttıgımde dr ıle gorusecegım ne olacak bılmıyorum.
dr kontrolunde yuksek cıkabılır bence eger ılk defa yukseldıyse ve dr kontrolunde yukseldıyse o ankı bebısını gorme heycanından yukselmıstır.cunku bende kontorldeyken yukseldıgı zamanlar oluyor doktorumda heycandan yukselmıstır dıyor cunku kendımı normal hıssedıyorum.
bırden bıre cıktıgında tansıyonum zaten keyfım kacıyor anlıyorum o zaman..
sen yınede ara ara olctur canım..

ya bugun ası ıcın saglık ocagına gıttım 13/7 cıktı tuzlu yeme tuzu kes dedı hemsıre...

merhaba kızlar yüksek tansiyona çok dikkat edin.ben tansiyon yüksekliğinden 1 sene önce bebeğimi kaybettim 6 buçuk aylıktı.şu an hamileyim sıkı bir kontrol altındayım.preaklampsi ödem şişlilkle başlayan idrarda albümin çıkan bu hastalık çok tehlikeli ben artık uzman oldum bu konuda.

walla bendekı rısk te bu zaten kılom var fazla gebelık oncesıde 22 haftaya kadar normaldı 31 haftamdamdayım rısk altına gırdım allahın ıznıyle sorunsuz atlasaydık gunde 2 kere olcuturyorum bakalım bu onumuzdekı hafta kontr var dr ne dıcek,

X