• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüksek tansiyon problemi olan arkadaslar?

zynpzn8989

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
224
234
23
Merhaba arkadaslar. 7 haftalık hamileyim. Gebelik oncesi tansiyon problemim yoktu gebelikle birlikte tansiyonum yukselmeye basladi. Henuz gebeligimin cok basindayim. Tansiyonum 14/10 . Doktorum bu şekilde devam ederse kardiyologa yonlendirecegini söyledi. Gebeliginde yüksek tansiyon sıkıntısı olan arkadaşlar yazabilir mi, sizler nelere dikkat ediyorsunuz :(

merhaba canım son durumun nedir acaba bende de çıktı 2. gebelikte malesef
Bende adetimin birinci gününde kan testi yaptım 2 çıktı arkadaşlar halsizlik mide bulantısı bel kaşık midemde kirap ağrılar var birde tansiyonum yükseldi 3gun dur çekiyorum devamlı yukseliyo 15.8di limon felan içtim 13.8 di hamilelik belirtileri olurmu 2degeri yukselirmi

Benim.3.gebeligim hepsinde tansiyonum 10_7 11_8 dolaylarindaydi normaldede genelde dusuktur ama.hayatimda ilk defa dun 13.8 cikti perinatologla randevu bardi 2.duzey icin dr tamsiyon problemin varmi diye sordu bende bilmiyorjm ki 13_8 yuksek degil sanki bilgisi.olan benide bilgilendirir mi 😊

Back