Yüksek Radix, Burun Kökü, Yunan Burnu

akavita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
188
94
27
Konu hakkında çok hassasım ve çok fazlabilgi bulamadım. Burnun Radix denilen kısmı yani alnın bitişi ve burnun başlangıç noktasındaki yüksekliği en güzel şekilde onaran doktor önerisi arıyorum. Yunan Burnu da deniliyor ve ameliyat sonrası bile eğer radix yüksek kalırsa kaba görüntüden kurtulamıyorsunuz. Benim burun köküm yüksek o yüzden doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var
3E5CC16C-B4F0-4488-B0BD-5073D9E08137.jpeg

Özellikle bu tarz burnu iyi yapan doktor bilmiyorum ama Barış Çakır düşük radiks beğendiği için öyle yapıyor sanırım. Onun dışında da deneyimli bir doktor zaten, araştırabilirsiniz

Merhaba ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum 2 kez ameliyat oldum ve maalesef radix yüksek kaldı ve burnumdan hiç memnun değilim

Merhaba ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum 2 kez ameliyat oldum ve maalesef radix yüksek kaldı ve burnumdan hiç memnun değilim

Bu konuda hemen hemen beni bekleyen sonu kabullenmeye başladım. Radix ciddi bir problem. Size de geçmiş olsun. Ben kendi adıma alın dolgusu ve çene dolgusu ile yandan güzel bir oran elde etmeyi düşünüyorum. Dolgular sayesinde burnun görüntüsünü daha da yumuşatabiliriz. Size de tavsiyem sadece bu olabilir sanırım. Doktorlarla görüşmemde bu konuya değineceğim.

Evet Ben de revizyon içi doktor araştırıyorum. Görüştüğümde dolgu konusunu da soracağım.

benim radiks bölümüm de yüksekti ve cidden surata erkeksi bir hava katıyor, doktorum oradaki orantıyı cok guzel ayarladı eski yükseklikten eser kalmadı

Epey güzel olmuş. Bilinçli hastalar böyle oluyor işte. Burnunda sorun neyse onu giderecek doktoru arıyor, buluyor, ameliyat oluyorlar. Benim gibi değiller. Takdir ettim.

Epey güzel olmuş. Bilinçli hastalar böyle oluyor işte. Burnunda sorun neyse onu giderecek doktoru arıyor, buluyor, ameliyat oluyorlar. Benim gibi değiller. Takdir ettim.
Tesekkür ederim fakat iyilesme doneminde odemlerden dolayı burun kemigimdw hafif yamulma meydana geldi, onu da revizyonla duzeltecegini söylüyor doktorum ama korkuyorum :)

Bu arada Resit burak kayan radiksi cok guzel ayarliyor, ben de kendisine olmayo cok istemistim fakat hem uzaklik hem de yaklasik 1 yil ugrasmama ragmen rağmen randevu bulamayınca kendi buldum

X