Yüksek Motivasyon ile Zayıflama Deneyimlerimiz.

burcakkxoxo

ben <3 kendim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
1.039
418
Kizlarrrr
Hepimiz biliyoruz ki diyetten bizi uzaklastiran en onemli faktor motivasyon eksikligi. Eger saglam bi motive kaynagimiz yoksa diyeti bir sure yapip en ufak bi boslukta bozuyoruz. Halbuki motivemiz tam olursa irademizde o kadar saglam olur ve acliktan karnimiz guruldarken bile diyet bitince olacaklari dusunup o acliktan keyif aliriz(yasadim)
Neden zayiflamamiz gerektigini bilmek her zaman motivasyon kaynagi olmuyo malesef. Arada bunu basaranlari gorup hirslanmak istiyo insan. Ben simdi size zayiflayinca tipatip olmak istedigim kadini paylasicam, bu aralar bu gorsel beni cok motive ediyo. Hedef kilom simdilik 55.
Haydi sizlerde sahip olmak istediginiz fizikleri paylasin :)

5a5aeece0db2a8b251fe1de990785787.jpg

Ben bu hatunun gobeksiz ve daha sıkı haline sahip olmak istiyorum. He bide daha buyuk goguslusune :KK70:

Bu arada ben bu baslikta sadece olmak istedigim fizikleri degil, beni motive eden her seyi paylasicam eger katilmak isterseniz diyet boyunca her seyi birbirimizle paylasip basariya gidelim. Hatta beni esas motive eden bir sey var onla ilgilide ilerleyen zamanlarda paylasimlarim olacak...

Son düzenleme:
X