Yüksek lisans yaparken çalışmak

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.129
1.018
Seneye 4.sınıf olacağım. ALES çalışıp yüksek lisans yapmak istiyorum. YL yaparken bir yandan da çalışıp saha tecrübesi edinmek istiyorum. YL yaparken tam zamanlı çalışabilir miyim?

Doktoraya devam etmeyecek iseniz, calisanlar icin tasarlanan tezsiz yuksek lisans programlarini secebilir gayet de guzel okuyabilirsiniz. Aksamlari ya da hafta sonu olan programlar var, modul modul tamamlananlar var arastirirsiniz.
Lakin soru orgun bir programa kaydolsam olur mu calisirken gitmeden mezun olabilir miyim seklinde ise ya dersten kalir ya da zamanla atilirsiniz. (En azindan ben birakiyorum sahsen). Pratikte gelmediginiz dersin, bitirmediginiz egitimin diplomasi da olmaz tabi ki...

Ben çalışıyordum. Fakat iş yerinizin izin. Vermesi lazım ders döneminde

Özellikle bazı vakıf üniversiteleri dersleri hafta sonuna veya akşama koyuyor. Ben homeoffice çalışıyordum 5'te mesaim bitiyordu okulum da 5:30-8 arası gibiydi yanlış hatırlamıyorsam, evime de yakın olduğu için sorun olmuyordu. Hafta içi sabah saatlerinde dersi olan bir okulsa zor tabii denk getirmek. Okulların ders programları yayınlanıyor genelde onları kontrol etmekte fayda var öncesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…