- 5 Şubat 2012
- 3.938
- 2.524
-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
Mülakata girecek hocaları tanıyor musun bu çok önemli genelde herkes kendi öğrencisini alıyor. Almak isterince mülakata 90 100 veriyorlar istemeyince resmen 0 veriyorlar.
Peki yds kaç aldınız
Yüksek lisans amacını soruyorlar siz ales diploma notu ve yds yüksek olunca alabilirler bu arada nereye başvuru yapmayı düşünüyorsun imkanın varsa hiç ara verme doktora da yap yolun açık olsun .
ege uni de yapmak istiyorum sansimi denicem bakalim insallah hayirlisiyla olur ya olursa insallah bitirince devam etmek isterim tabiki ya amactan ziyade ben bolumle ilgili sorular sorduklarini duydumda ondan tirsiyorum aslinda kaynak fln bulup biraz calismayi dusunuyorum girmeden once ama neye hangi birine calisilir ki
siz ne is yapiyorsunuz?
hayirlisi olsun hakknizda eger gercekten istiyorsaniz yds yide halledebilirsiniz aslinda kursa fln giderekYds olmasa şansımı denemek isterdim ama maalesef yds artık imkansız oldu ev hanımıyım çalışmıyorum. Ama eşim inşallah devam ediyor tabii. Eşim mülakat öncesi o bölümle ilgili bir kaç kitap bitirmişti.
Eşim yüksek lisans yaptı. İnşallah doktoraya girecek. Bizim maddî durumumuz iyi değil yaş kırk oldu çalışmıyorum ev yok çocuk yok sürekli tedavi inşallah bir çocuk olurda artık onu yüksek lisans sayarım. Ama okumayı çok seviyorum. Eşim halk sağlığında yaptı geçen dönem doktoraya alınmadı küresel ısınmayı sormuşlardı inşallah bu dönem girer.hayirlisi olsun hakknizda eger gercekten istiyorsaniz yds yide halledebilirsiniz aslinda kursa fln giderek
esiniz hangi bolumden mezun ve hangi bolumde yuksek yapiyor
Eşim yüksek lisans yaptı. İnşallah doktoraya girecek. Bizim maddî durumumuz iyi değil yaş kırk oldu çalışmıyorum ev yok çocuk yok sürekli tedavi inşallah bir çocuk olurda artık onu yüksek lisans sayarım. Ama okumayı çok seviyorum. Eşim halk sağlığında yaptı geçen dönem doktoraya alınmadı küresel ısınmayı sormuşlardı inşallah bu dönem girer.
Evet canım sende bir an yap bitir evli değilsen evlen çocuk yap. Ne kadar kariyer yaparsan yap insan doğasına dönüyor. Kariyer yapmak bizim için masraflı oldu ales kursu yds kursu okurken acemilik işte hocalar o kitabı tavsiye bu kitabı tavsiye dünya kadar fotokopi. Ev kitaptan kağıttan geçilmiyor. Ama çok ayrı heyecanı var sunumlar falan şimdi bakıyorum güzel hatıralar eşim ve benim için bitince kokteyl yaptık inşallah emeğimiz boşa gitmez. İnşallah sende kabul edilirsin bu arada mülakata dış kıyafette etkileyici oluyormuş.insallah hayirlisi olur esin icinde senin icinde cocuk icinde umudunu kaybetme Rabbim hayirli zamanini bekliyordur insallah hayirlisiyla nasip eder. Tup bebek tedavisi mi oluyorsun?
E
Evet canım sende bir an yap bitir evli değilsen evlen çocuk yap. Ne kadar kariyer yaparsan yap insan doğasına dönüyor. Kariyer yapmak bizim için masraflı oldu ales kursu yds kursu okurken acemilik işte hocalar o kitabı tavsiye bu kitabı tavsiye dünya kadar fotokopi. Ev kitaptan kağıttan geçilmiyor. Ama çok ayrı heyecanı var sunumlar falan şimdi bakıyorum güzel hatıralar eşim ve benim için bitince kokteyl yaptık inşallah emeğimiz boşa gitmez. İnşallah sende kabul edilirsin bu arada mülakata dış kıyafette etkileyici oluyormuş.