Çok teşekkür ediyorum..Merhaba... artık doktora öğrencisi olan bi arkadaşımdan pay biçeyim... elbette ikramlıklar ilk başta:))) danışmanınız çok önemli,sizi toparlayacak olan da o... o yüzden onun da biraz moral vermesi lazım.. arkadaşım istatik sunumu yaptığında ilk 7 sayfayı anlattıktan sonra,tamam demişler... biraz bu çalışmanın gerekçesinden bahset vs soruları sorduktan sonra ikna ya da red kararı veriyorlarmış. 3 kişilik jürinin her zamanki gibi yine bir tanesi kafa karıştırıcı,diğeri ben sadece dinleyiciyim modunda:)))) diğeri nötr. Her zaman böyle olurlar. Birisi de guru. İkramlıkları güzel hazırlayın,güzel giyinin ve önemsediğinizi belli edin. Başarılar!
Merhaba tekrardan. Çok şükür tezim jüriden geçti..Bir sürü düzeltmeyle uğraşıyorum. Bebek gelmeden bitsin istiyorum.Bu arada sizin jüri üyelerinin durum tespitine yaptığınız yorum tuttu.Rica ederim
Merhaba tekrardan. Çok şükür tezim jüriden geçti..Bir sürü düzeltmeyle uğraşıyorum. Bebek gelmeden bitsin istiyorum.Bu arada sizin jüri üyelerinin durum tespitine yaptığınız yorum tuttu.Rica ederim
Çok sevindim:)) Akademiye hoş geldin o zamanMerhaba tekrardan. Çok şükür tezim jüriden geçti..Bir sürü düzeltmeyle uğraşıyorum. Bebek gelmeden bitsin istiyorum.Bu arada sizin jüri üyelerinin durum tespitine yaptığınız yorum tuttu.Gerçekten zor bir süreçti. Tekrardan teşekkürler
Teşekkürler..Çok sevindim:)) Akademiye hoş geldin o zaman
Teşekkürler hocam.Akademisyenler hamilelik konusunda çok da pozitif ayrımcılık yapmadılar. Eleştiri ve düzeltme noktasında gayet net tavırlar sergilediler.Sınıf öğretmenliği tezsiz yüksek lisans mezunuyum. Ben tabi proje savundum tez bir tık üstü daha zor. Nicel değil nitel araştırma yaptığım için sayısal veri kullanmadım. Bulgu sonuçlarını grafikleştirerek yorumlama tekniği kullandım. Zaten 10 örneklemim vardı. Örneklem sayım azdı. Slaytta sanırım 20 25 sayfa kullanmıştım diye hatırlıyorum. Projedeki her başlık için bir slayt sayfası açtım. Hamile olduğunuz için üzerinize çok gelmeyeceklerdir. Mezun olmanız dileğiyle. Önümüzdeki sene tezliye geçiş yapacağım. Zor süreç Allah yardımcınız olsun