- 20 Ağustos 2015
- 258
- 133
- 18
- 34
- Konu Sahibi Evdekibulgur
İYİ AKŞAMLAR hanimlar size bir kac soru sormak istiyorum.
Iki aydir adet olamamisken test yaptirdim Lh hormonum 28 cikti. Yaklasik 10 gun sonra adet oldum. Pco var bende. Diğer tum degerlerim olmasi gerektigi gibi. Ancak Lh anormal sekildE yüksek. Sizce adet öncesi dönemde tahlil yapmamin bi etkisi olmuşmudur?
Ayrica lh hormonu yüksek oluşu gebeliğe engel mi. Günlerdir forumda yazilanlari okuyorum. Kafayi yicem![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Bir haftadir da Hayıt otu tohumu cayina basladim. Cok ilginc sac dökülmem sonlandi goguslerim ağrıyor kasiklarim da da ufak sancilar var. Bu kadar hizli etki edebilir mi merak ediyorum
Iki aydir adet olamamisken test yaptirdim Lh hormonum 28 cikti. Yaklasik 10 gun sonra adet oldum. Pco var bende. Diğer tum degerlerim olmasi gerektigi gibi. Ancak Lh anormal sekildE yüksek. Sizce adet öncesi dönemde tahlil yapmamin bi etkisi olmuşmudur?
Ayrica lh hormonu yüksek oluşu gebeliğe engel mi. Günlerdir forumda yazilanlari okuyorum. Kafayi yicem
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Bir haftadir da Hayıt otu tohumu cayina basladim. Cok ilginc sac dökülmem sonlandi goguslerim ağrıyor kasiklarim da da ufak sancilar var. Bu kadar hizli etki edebilir mi merak ediyorum