YÜKSEK LH VE HAYIT OTU

Evdekibulgur

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
258
133
18
34
İYİ AKŞAMLAR hanimlar size bir kac soru sormak istiyorum.

Iki aydir adet olamamisken test yaptirdim Lh hormonum 28 cikti. Yaklasik 10 gun sonra adet oldum. Pco var bende. Diğer tum degerlerim olmasi gerektigi gibi. Ancak Lh anormal sekildE yüksek. Sizce adet öncesi dönemde tahlil yapmamin bi etkisi olmuşmudur?

Ayrica lh hormonu yüksek oluşu gebeliğe engel mi. Günlerdir forumda yazilanlari okuyorum. Kafayi yicem :KK43:

Bir haftadir da Hayıt otu tohumu cayina basladim. Cok ilginc sac dökülmem sonlandi goguslerim ağrıyor kasiklarim da da ufak sancilar var. Bu kadar hizli etki edebilir mi merak ediyorum

İYİ AKŞAMLAR hanimlar size bir kac soru sormak istiyorum.

Iki aydir adet olamamisken test yaptirdim Lh hormonum 28 cikti. Yaklasik 10 gun sonra adet oldum. Pco var bende. Diğer tum degerlerim olmasi gerektigi gibi. Ancak Lh anormal sekildE yüksek. Sizce adet öncesi dönemde tahlil yapmamin bi etkisi olmuşmudur?

Ayrica lh hormonu yüksek oluşu gebeliğe engel mi. Günlerdir forumda yazilanlari okuyorum. Kafayi yicem :KK43:

Bir haftadir da Hayıt otu tohumu cayina basladim. Cok ilginc sac dökülmem sonlandi goguslerim ağrıyor kasiklarim da da ufak sancilar var. Bu kadar hizli etki edebilir mi merak ediyorum
lh hormonuna adetin 2. ya da 3. günü bakılması gerekir, adet öncesi yapılan test doğru sonuç vermez
bildiğim kadarıyla hayıt suyu da fsh için kullanılıyor

Forumun diğer başlıklarında Lh'si yüksek hatunlar da bu çaydan faydalanmış. Saç dökülmemin kesilmesi de bir ümit oldu bana nedendir bilmiyorum. ve test sonucuma bakan doktor, pco var ancak bu geçiçi rahatsızlık değil bununla yaşamaya alışmalısın ve ilaç içmene gerek yok tahlilin temiz, bir yıl hamile kalmazsan o zaman ilaca başlarız dedi. durum vahim olsa direkt ilaca başlardım sanırım yanılıyor muyum

Forumun diğer başlıklarında Lh'si yüksek hatunlar da bu çaydan faydalanmış. Saç dökülmemin kesilmesi de bir ümit oldu bana nedendir bilmiyorum. ve test sonucuma bakan doktor, pco var ancak bu geçiçi rahatsızlık değil bununla yaşamaya alışmalısın ve ilaç içmene gerek yok tahlilin temiz, bir yıl hamile kalmazsan o zaman ilaca başlarız dedi. durum vahim olsa direkt ilaca başlardım sanırım yanılıyor muyum
zaten pco olup da kendiliğinden hamile kalan bir sürü arkadaş var
bir canlı örneği de benim arkadaşımdı mesela...
bir yıldan sonra rahim filmi ister doktor sonra da ilaç tedavisine başlar zaten

1 yıl çok uzun bir süre, vakit kaybı gibi geliyor tedavilik bir durum varsa şimdi başlamak isterdim ama benm değl doktorun düşündüğü önemli. Gerçi Allah ne derse o olur.

1 yıl çok uzun bir süre, vakit kaybı gibi geliyor tedavilik bir durum varsa şimdi başlamak isterdim ama benm değl doktorun düşündüğü önemli. Gerçi Allah ne derse o olur.
evet aynen öyle
ama doktorlar pko lu olsun olmasın, genelde 1 yıl deneme süresi öneriyorlar
sonrasında tahlil film vs istiyorlar

Hayırlısı Allahtan. Fazla düşünmek istemiyorum ama.. bunaldım iyice
niye bunalıyorsunki
bende 14 aydır oldu korunmayalı
kan tahlili ultrason rahim filmi hepsini yaptırdım
şimdi bekleme sürecindeyim
allah ne zaman nasip ederse o zaman olucak

Düşündükçe sarıyor insan, 5 6 ay öncesine kadar hamile kalmamak için çabalarken şimdi bebek olmuyor diye üzülüyorum. insan işte. Rabbim sana da tez zzamanda nasıp etsininşallah

Back