Bu kadar sınıf olduğunu ilk kez duydum ama siz faturaniza bir bakın 3 zamanlı ise tek zamanliya geçin sizin için daha iyi olur.Kaçak var mı bilmiyorum nasıl kontrol ettireceğimi de bilmiyorum ama arkadaşlarıma hep 80-90 fatura geliyor. Bir tane arkadaşım ev arkadaşıyla kalıyor. Sürekli vantilatör çalışıyor evlerinde haftada 1 de ütü mutlaka 2 kişiye 300 lira gelmiş. Veya cimri arkadaşlarıma hep 50-60 geliyor. Ben kettle i bile doğru düzgün kullanamaz oldum. Bir de artık enerji sınıfları değişmiş. A dan G ye kadar. Mesela eski enerji sınıfı olarak A++ yazıyor yenisi içinse E sınıfı yazıyor farkı anlayamadım
Ben de bılmıyordum sınıflandırmalarınıBunların sınıfı olduğunu bile bilmiyordum ben aldık biz ama neye baktığımı bile hatırlamıyorum hiçBizde kendi evimize taşınmadan alalım dedik buzdolabı kirada ki eve sığmayınca 1 yıl satıcıda kaldı onunla birlikte baktık zam geliyor davlumbaz fırın da almıştık iyi ki almışız şimdi birinin fiyatı ateş pahası. Ama elektrikte bi sorun var sizin bence önce elektiriğe mi bildirseniz acaba belki beyaz eşyadan değildir
Bu sınıfları değiştirdiler. Adan gye kadar artık. A yok türkiyede galiba. B yada C varmı bilmiyorum. D yada F, A+ yada A++ aslında. Belki sizinki A sınıfıdır.Geçen gün bende Mini buzdolabı aldım. Ama bunların A sınıfı yokmuş Mini olduğu için. Hepsi F sınıfı. Yeni aldığım için elektrik faturasına etkisi ne bilmiyorum henüz.
Gittiğiniz Mağazalara soracaksınız ellerindekileri satabiliyorlar. Mesela vitrindekileri, uzun süre ellerinde tuttuklarını bu mobilya için de geçerli.Nereden öğreneceğim ama nasıl öğreneceğim
Benimki f sınıfı. A sınıfını aradım ancak bulamadım. Beyaz eşyacı sadece f bulabilirsin dediBu sınıfları değiştirdiler. Adan gye kadar artık. A yok türkiyede galiba. B yada C varmı bilmiyorum. D yada F, A+ yada A++ aslında. Belki sizinki A sınıfıdır.