- 16 Ekim 2015
- 14
- 9
- 1
- 35
- Konu Sahibi kirazrengi
Slm yeni uyeyim arkaslar.28yasindayim.3 yillik evliyim fsh yuksrkliginden dolayi anne olamadim.umut olacsk kisilere ihtiyacim var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fsh ı düşüren ilaç yok diye biliyorum. Bitkisel ilaçlar var ama almak istemiyorum. haşimato hastası olduğum için hormon ilacı kullanıyorum.Çok yüksek değil ki. Hem ilaçlarla dusuruluyor..
Geçen yıl baktırmıştım . Fsh 4 çıkmıştı tüp bebek öncesi. Tabi negatif ile sonuçlandı. Gelecek aya tekrar düşünüyorum. Ondan dolayı tekrar baktırdım bu defa fsh 8,80 çıktı. Şaşırdım ve üzüldümYeni mi ogrendin ela deniz cocuk var mi?cok da kafaya takilcak bi deger degil senin ki sikma canini.getcekten stres fsh degerini yukseltiyor.adetlerin nasil?
Olmaz olurmu ben kullanıyorum.. Bir jinekoloğa gidin,adetin 2.günü. Değerlerinize bakilsin..Fsh ı düşüren ilaç yok diye biliyorum. Bitkisel ilaçlar var ama almak istemiyorum. haşimato hastası olduğum için hormon ilacı kullanıyorum.
Senin fsh yüksek değil ki iyi de benim 9.67 doktor normal dediBen 31 yaşındayım fsh 8,80 çıktı.benimde yüksek maalesef
Senin fsh kaç? Kullandığın ilacın adını yazar mısınOlmaz olurmu ben kullanıyorum.. Bir jinekoloğa gidin,adetin 2.günü. Değerlerinize bakilsin..
15'in üzeri kötü evet. Ama 6'nın altı mükemmel . Ayrıntıya takılıyorum ben işteSenin fsh yüksek değil ki iyi de benim 9.67 doktor normal dedi
Allah yardımcın olsun seni Anlıyorum. Senin hissettiklerini bende yaşıyorum.bu 2 günlük Dünya'da bizde yavrularınıza kavuşuruz umarımBendee hasimato troid var.saracoglu nun yogurt otu kuru var onu yaparak baya bi dusurdum.ama tamamen hasimato gecmez zaten.ben bu fsh konusunda o kadar yoruldum ki.hic anne olamamak fikri cok acitiyor.uzulme daha gencsin olur diyenlere sesim cikmiyo insallah diyorum.ama icimden benim zamanim yok diye bagiriyorum.surekli birilerinin hamile oldugu haberini aliyorum.kiskanmiyorumm ama icim aciyoo
umudunu kaybetme derım benımde fsh degerım yuksek 9,75 yumurtamda tembel ama gebelık şansım olustu bu ay yumurtlama oldu bakalım bır hafta sonra bellı olacak herseySlm yeni uyeyim arkaslar.28yasindayim.3 yillik evliyim fsh yuksrkliginden dolayi anne olamadim.umut olacsk kisilere ihtiyacim var.
kızlar bence sonuçları abartiyosunuz yüksek degilkiumudunu kaybetme derım benımde fsh degerım yuksek 9,75 yumurtamda tembel ama gebelık şansım olustu bu ay yumurtlama oldu bakalım bır hafta sonra bellı olacak hersey
Doktor ne dedivalla ınsan beynı o kadar farklı calısıyorkı ufacık sey bıle bu annelık konusunda canımızı okumaya yetıo bunu gozumuzde buyutebılıyoruz ama yapcak bısey yok