yuksek fsh

kirazrengi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
14
9
1
35
Slm yeni uyeyim arkaslar.28yasindayim.3 yillik evliyim fsh yuksrkliginden dolayi anne olamadim.umut olacsk kisilere ihtiyacim var.

Su an kac bilmiyorum ama bir bucik yil once 12 idi.simdilerde nasil bilmiyorum olvturmeye cesaretim olmadi.sizin kac acaba var mi boyle bi sorun?

Yeni mi ogrendin ela deniz cocuk var mi?cok da kafaya takilcak bi deger degil senin ki sikma canini.getcekten stres fsh degerini yukseltiyor.adetlerin nasil?

Yeni mi ogrendin ela deniz cocuk var mi?cok da kafaya takilcak bi deger degil senin ki sikma canini.getcekten stres fsh degerini yukseltiyor.adetlerin nasil?
Geçen yıl baktırmıştım . Fsh 4 çıkmıştı tüp bebek öncesi. Tabi negatif ile sonuçlandı. Gelecek aya tekrar düşünüyorum. Ondan dolayı tekrar baktırdım bu defa fsh 8,80 çıktı. Şaşırdım ve üzüldüm

Fsh ı düşüren ilaç yok diye biliyorum. Bitkisel ilaçlar var ama almak istemiyorum. haşimato hastası olduğum için hormon ilacı kullanıyorum.
Olmaz olurmu ben kullanıyorum.. Bir jinekoloğa gidin,adetin 2.günü. Değerlerinize bakilsin..

Bendee hasimato troid var.saracoglu nun yogurt otu kuru var onu yaparak baya bi dusurdum.ama tamamen hasimato gecmez zaten.ben bu fsh konusunda o kadar yoruldum ki.hic anne olamamak fikri cok acitiyor.uzulme daha gencsin olur diyenlere sesim cikmiyo insallah diyorum.ama icimden benim zamanim yok diye bagiriyorum.surekli birilerinin hamile oldugu haberini aliyorum.kiskanmiyorumm ama icim aciyoo

Bendee hasimato troid var.saracoglu nun yogurt otu kuru var onu yaparak baya bi dusurdum.ama tamamen hasimato gecmez zaten.ben bu fsh konusunda o kadar yoruldum ki.hic anne olamamak fikri cok acitiyor.uzulme daha gencsin olur diyenlere sesim cikmiyo insallah diyorum.ama icimden benim zamanim yok diye bagiriyorum.surekli birilerinin hamile oldugu haberini aliyorum.kiskanmiyorumm ama icim aciyoo
Allah yardımcın olsun seni Anlıyorum. Senin hissettiklerini bende yaşıyorum.bu 2 günlük Dünya'da bizde yavrularınıza kavuşuruz umarım

Slm yeni uyeyim arkaslar.28yasindayim.3 yillik evliyim fsh yuksrkliginden dolayi anne olamadim.umut olacsk kisilere ihtiyacim var.
umudunu kaybetme derım benımde fsh degerım yuksek 9,75 yumurtamda tembel ama gebelık şansım olustu bu ay yumurtlama oldu bakalım bır hafta sonra bellı olacak hersey

valla ınsan beynı o kadar farklı calısıyorkı ufacık sey bıle bu annelık konusunda canımızı okumaya yetıo bunu gozumuzde buyutebılıyoruz ama yapcak bısey yok

Back